Nem jogos, hogy szinte idegrohamot tudok kapni ha valaki nem
hord maszkot a buszon körülöttem?
Figyelt kérdés
Ezért kapok el mindent állandóan, buszoznom viszont muszáj. És kiakaszt, hogy sokan nem tudnak tekintettel lenni másokra és felvenni egy maszkot, még akkor se ha betegek.
Én mindig szabálykövető voltam, vagyok, a 3 oltást megkaptam. De mégse vagyok kiakadva arra, aki nem hord maszkot, mert az az ő felelőssége, mivel megbüntethetik. Ám én is már rohadtul utálom a maszkot, mivel nem kapok benne rendesen levegőt, pepárásodik a szemüvegem stb. Amúgy ha rajtam van maszk, és oltott is vagyok, semmi okom félni olyantól, akin nincs maszk. Ezért nem háborgok, és nem kapok idegrohamot sem. Ja és soha nem voltam covidos, pedig sok alkalom volt rá, mikor elkaphattam volna.
2022. jan. 15. 12:07
22/30 anonim válasza:
Miért nem hordasz ffp2-est, ami téged is véd? Tény, hogy lehetne annyi esze hogy járvány idején felhúzza a maszkot, ebben igazad van, de ettől idegrohamot kapni elég éretlen. Az meg, hogy örökké mindenki mindenhol egyszerhasználatos műanyagot hordjon, hogy senki se legyen soha “kicsit se beteg” elég aberrált elképzelés.
2022. jan. 15. 12:07
23/30 anonim válasza:
#20 Én nem vagyok tengerész, de 2 éve ugyanazt a maszkot hordom, és még élek. Te is kapcsold ki a híradót!
2022. jan. 15. 12:08
24/30 anonim válasza:
Akkor maradj idegbeteg minden ilyen alkalommal, csináld a cirkuszt joggal/jog nélkül, legyél önkéntes rendőr, ha ez neked így jobb.
2022. jan. 15. 12:11
25/30 anonim válasza:
Ha valaki elhasznál naponta 3 maszkot, miért nem vesz inkább egy mosható textilt? Ez nettó pazarlás.
2022. jan. 15. 12:13
26/30 anonim válasza:
25 A textilmaszk nem ér semmit.
2022. jan. 15. 12:16
27/30 anonim válasza:
#26: A többi se, ha nem gázmaszk.
2022. jan. 15. 12:21
28/30 anonim válasza:
Jó szándékból írom, hogy próbáld meg elfogadni a valóságot.Akármikor megbetegedhetsz, meghalhatsz.Hogy a covidtól bajod legyen, elég kicsi rá az esély.Ne másokon töltsd ki a frusztrációdat, nem a maszk és a covid a te problémád.
1000 más betegség miatt aggódhatnál, mégsem teszed.
Sajnos nálad is célt ért a rettegés kampány.Ne féltsd ennyire magad, mert ezáltal pont a normális ÉLETTŐL fosztod meg magad.
2022. jan. 15. 13:21
29/30 anonim válasza:
Engem, mint buszvezetőt, rohadtul nem érdekel, ki hord/nem hord maszkot az utastérben.
Engem is cseszegetnek, hogy a garázs "zárt területein és közösségi tereiben" (azaz: irodák, tartózkodók, büféelőtér...stb) nem vagyok hajlandó maszkot viselni.
Azzal indokoltam meg, hogy azért már bocsánat, de 3 felvett oltás után szerintem nem én vagyok az, akinek maszkot kellene hordania, hanem a 112 oltásellenes, és nem oltott munkatársamnak.
2022. jan. 15. 14:22
30/30 anonim válasza:
Javaslom a gázálarcot és szkafandert. Ezeket úgysem lehet rendre nevelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!