Nem jogos, hogy szinte idegrohamot tudok kapni ha valaki nem hord maszkot a buszon körülöttem?
Oltás alapú védekezés van elsősorban.
Ha ilyen szinten kiakadsz,azon el kéne gondolkodni.
2020 előtt senki nem hordott maszkot.
Ha te szeretnél,hord (akár kettőt is),amúgy buszon kötelező is.
De nem gondolnám,h.jó lenne,ha örökké így maradna.
Nem én miattam leszel beteg, hanem magad miatt, pl. mert nem foglalkozol saját testi és lelki egészségeddel, legyengíted az immunrendszeredet. Az idegeskedés, dühromat, egészségtelen táplálkozás, stressz, folyadékhiány..stb. ezek mind-mind rombolják az immunrendszer erősségét.
Tehát, az idegrohamaiddal csak saját magadat betegíted meg.
Idegrohamot nem kell kapni, de a felháborodás jogos. Lehet nem egyetérteni a járványkezeléssel, de ha mar meghozták ezt a szabalyt, akkor legyen az emberben annyi, hogy betarja.
Mert a tarsadalomnak mégis milyen jogon akar jagja lenni valaki, aki úgy gondolja ő bizony kihúzhatja magát a szabalyok alól?
Ha azt hozzák rendeletbe, hogy ugorj kútba, mert ezzel megakadályozhatod a túlnépesedést, akkor beleugranál szó nélkül?
Na, kb. ennyi értelme is van a mostani járványügyi intézkedéseknek.
Most a trágya textil maszkokról beszélünk? Ami annyit véd, mintha egy csipkés bugyit húznák a szám elé?
Az emberek többsége nem ilyen szart hord, tele mintákkal. Mittomén milyen divatot csináltak ebből is. Ha csak nem ffp2 vagy sebész maszk, akkor többet árt mint amit segít. Az idegrohamot meg menj el kezeltetni amíg át nem mész valami nyuggeren, mert lassan húzta a banyatankot a járdán és elallta az utad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!