Nem jogos, hogy szinte idegrohamot tudok kapni ha valaki nem hord maszkot a buszon körülöttem?
És a távolság sincs betartva! Gondoltad volna, hogy egyszer az emberek félni fognak egymástól? Persze a vírustól, de a kettő eggyé válik.
Viszont lesz idő amikor ezt tapasztaljuk!
37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nem lesznek gonoszok nézed a helyüket és nem lesznek sehol. Ám a szelidek öröklik a földet és örömmel tölti el őket hogy határtalan békében élnek."
Ez nem jogos vagy nem jogos kérdés. Ha te ettől jobban érzed magad, hogy kiakadsz akkor akadj ki nyugodtan.
Távolsági buszon én is lehúzom a maszkot ha senki nem ül mellettem, főleg mivel a sofőr fűt ezerrel és így is majd megfulladok.
Helyi járatokon sosem húzom le, mert azok zsúfoltabbak és csak pár perc a menetidő.
Az a darab fecni pont nem a te egészséged szolgálja hosszú távon. Nem tudom, hogy hányan néztek utána, hogy az orvosi maszkokat milyen higiéniás feltételek között használják az orvosok.
És nehogy azt mondjátok, hogy mikor hordjátok, akkor nem érzitek, hogy tiszta meleg levegő van bent a maszk alatt. Ami egyébként jó táptalajt ad a baciknak, vírusoknak. Sőt, ha még bele is tüsszentesz, akkor dobhatod is el. Pár óránként pedig elméletben cserélni kéne.
Szóval drága 14-es, a szájkosárral pont a te életedet veszélyeztetik, de ez senkit se érdekel. A politikusaink is csak azt az utasítást adják ki, amit ők kaptak a nagyhatalmaktól, hogy el kell végeztetni.
#17, az embernek legyen már annyi esze, hogy cseréli a maszkot.
Én nagy kiszerelésben veszem, így olcsó, kb. 120 ft-ra jön ki egy napi adag, 3x cserélem, ha sokat vagyok úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!