Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem jogos, hogy szinte idegroh...

Nem jogos, hogy szinte idegrohamot tudok kapni ha valaki nem hord maszkot a buszon körülöttem?

Figyelt kérdés
Ezért kapok el mindent állandóan, buszoznom viszont muszáj. És kiakaszt, hogy sokan nem tudnak tekintettel lenni másokra és felvenni egy maszkot, még akkor se ha betegek.
2022. jan. 15. 10:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%
Gyerekek ilyen az amikor szombat délelőtt valaki már a negyedik kőbányait szívattyúzza a háttérben üvölt a kossuth rádió,tv-ben a déli krónika megy a dunatv-n,exkluzív oltási különkiadással.
2022. jan. 15. 11:23
 12/30 anonim ***** válasza:
29%
#9, nem azt kérték, hogy ugorj kútba. Semmi közveszélyes dolgot nem kért a kormány, csak annyit, hogy hordj egy darab fecnit.
2022. jan. 15. 11:31
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

És a távolság sincs betartva! Gondoltad volna, hogy egyszer az emberek félni fognak egymástól? Persze a vírustól, de a kettő eggyé válik.

Viszont lesz idő amikor ezt tapasztaljuk!

37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nem lesznek gonoszok nézed a helyüket és nem lesznek sehol. Ám a szelidek öröklik a földet és örömmel tölti el őket hogy határtalan békében élnek."

2022. jan. 15. 11:31
 14/30 anonim ***** válasza:
73%
Azt tudom mondani, hogy 3 hete gyógyultam belőle, és qrvára nincs mitől tartanod, ha nem vagy 3000 kilós és 90 éves öregasszony. Kapcsold ki a híradót! Hazudnak reggel, délben, meg este, de már 2022 van, úgyhogy éjszaka is!
2022. jan. 15. 11:44
 15/30 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem jogos vagy nem jogos kérdés. Ha te ettől jobban érzed magad, hogy kiakadsz akkor akadj ki nyugodtan.

Távolsági buszon én is lehúzom a maszkot ha senki nem ül mellettem, főleg mivel a sofőr fűt ezerrel és így is majd megfulladok.

Helyi járatokon sosem húzom le, mert azok zsúfoltabbak és csak pár perc a menetidő.

2022. jan. 15. 11:46
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Menj el pszichiáterhez
2022. jan. 15. 11:51
 17/30 anonim ***** válasza:
75%

Az a darab fecni pont nem a te egészséged szolgálja hosszú távon. Nem tudom, hogy hányan néztek utána, hogy az orvosi maszkokat milyen higiéniás feltételek között használják az orvosok.

És nehogy azt mondjátok, hogy mikor hordjátok, akkor nem érzitek, hogy tiszta meleg levegő van bent a maszk alatt. Ami egyébként jó táptalajt ad a baciknak, vírusoknak. Sőt, ha még bele is tüsszentesz, akkor dobhatod is el. Pár óránként pedig elméletben cserélni kéne.

Szóval drága 14-es, a szájkosárral pont a te életedet veszélyeztetik, de ez senkit se érdekel. A politikusaink is csak azt az utasítást adják ki, amit ők kaptak a nagyhatalmaktól, hogy el kell végeztetni.

2022. jan. 15. 11:52
 18/30 anonim ***** válasza:
36%
Jav. az előző kommentem a 12-esnek szólt.
2022. jan. 15. 11:52
 19/30 anonim ***** válasza:
33%

#17, az embernek legyen már annyi esze, hogy cseréli a maszkot.

Én nagy kiszerelésben veszem, így olcsó, kb. 120 ft-ra jön ki egy napi adag, 3x cserélem, ha sokat vagyok úton.

2022. jan. 15. 11:55
 20/30 anonim ***** válasza:
59%
Persze, majd a lepukkant alkoholista dokkmunkások meg a cigányok is 3x fognak naponta maszkot cserélni, ezt próbáld már meg nekik elmagyarázni.
2022. jan. 15. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!