Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet ez? Borzalmasan...

Mi lehet ez? Borzalmasan irritál, ha másokkal együtt eszem. Idegrohamot kapok, ha valaki rág a közelemben.

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, 1. osztályban vettem észre, hogy nem bírom elviselni, ha valaki rág, cuppog, szürcsöl a közelemben. Mostanra ez olyan szinten erősödött, hogy dühömben kitörtem a konyha ajtaját amikor 5-6 év után anyámmal egy asztalnál kellett ennem. NEM BÍROM ELVISELNI!!

Mivel anyával élek (ketten) és ő is beteg szerintem, mivel nem tudja megérteni, hogy ez nekem borzalmasan rossz és felér egy kínzással, ezért mindig azt mondja, hogy csak azlrt nem eszem együtt, mert nem szeretem..

2020. jún. 1. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ideje egy kis shadow munkát végezni. Mi az, ami ezt a traumát kiáltotta nálad?
2020. jún. 1. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
2020. jún. 1. 22:57
 3/4 A kérdező kommentje:

traumaaaa? Nem volt trauma. mondom.. csak úgy jött. nem emlékszem. csak arra, hogy van és kész.

Igen ezaz. mizofónia. De még mindig nem tudom lehet-e gyógyítani

2020. jún. 1. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Ott a cikkben pedig az is.

Probalj meg keresni a temaban vagy ilyen betegek tapasztalatait, forumok, csoport, ha van fbon pl.. hatha segit kicsit

2020. jún. 1. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!