Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz szavazókra miért van...

A fidesz szavazókra miért van ilyen hatással Dobrev Klára? Amint meglátják a hölgyet, azonnal kiborulnak, és idegrohamot kapbak.

Figyelt kérdés
2019. okt. 15. 17:28
 1/10 A kérdező kommentje:
×kapnak
2019. okt. 15. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

Nem csak a fidesz szavazókra szerintem.

Csak rá kell nézni, kinyílik a bicska az ember zsebében.

2019. okt. 15. 17:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Na erről beszéltem:D
2019. okt. 15. 17:33
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Mert fidesz szavazók.
2019. okt. 15. 17:38
 5/10 mindentudó99 ***** válasza:
15%
Talán mert nem hölgynej nez ki hanem úrnak.
2019. okt. 15. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
És mert az a férje, aki...
2019. okt. 15. 17:46
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Mert fideszéknél annyira nem népszerű, ha az ember nő létére határozott, ambiciózus.
2019. okt. 15. 18:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok fidesz szavazó, de tutdjátok van az az érzés hogy ránézel valakire és nagyon megütnéd, na ez van dobrev kláránál is, csak nőt nem szabad megütni úgyhogy csak tehetetlenül átkozódik az ember
2019. okt. 15. 18:19
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

Azért mert egy igazi őskommunista családból jön amit többnyire minden jobb oldali tud is róla kivéve a szemellenzős balosok, Apró Antal a nagyapja keressetek csak rá. Ettől pedig minden normális ember undorodik, ugyanis a kommunista időszak egy elég sötét időszaka volt ennek az országnak, kivéve persze a kiváltságos elvtársakat mint Dobrev családja. Apró Antal (azon felül, hogy irdatlanul megszedte magát anyagilag ahogyan a lánya, Apró Piroska, Dobrev Klára anyja is) adott ki parancsokat, hogy lőjenek bele az ártatlan tömegbe 56-ban, rengetegen meghaltak, pl nekem is rokonom.

Az csak a hab a tortán, hogy az az okleveles tolvaj Gyurcsány a férje aki azok után amit ebben az országban véghez vitt nem is értem hogy mer még kiállni az emberek elé és annak ellenére tartani a markát, hogy részben Dobrev családja részben a kormányzása alatti lopások által Magyarország egyik leggazdagabb embere. Ha még lenne kérdések itt van egy átfogó cikk a családról:

[link]

2019. okt. 15. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
És akkor még arról nem is beszéltünk, amikor elkezd beszélni, a hangjáról.
2019. okt. 15. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!