A fidesz szavazókra miért van ilyen hatással Dobrev Klára? Amint meglátják a hölgyet, azonnal kiborulnak, és idegrohamot kapbak.
Nem csak a fidesz szavazókra szerintem.
Csak rá kell nézni, kinyílik a bicska az ember zsebében.
Azért mert egy igazi őskommunista családból jön amit többnyire minden jobb oldali tud is róla kivéve a szemellenzős balosok, Apró Antal a nagyapja keressetek csak rá. Ettől pedig minden normális ember undorodik, ugyanis a kommunista időszak egy elég sötét időszaka volt ennek az országnak, kivéve persze a kiváltságos elvtársakat mint Dobrev családja. Apró Antal (azon felül, hogy irdatlanul megszedte magát anyagilag ahogyan a lánya, Apró Piroska, Dobrev Klára anyja is) adott ki parancsokat, hogy lőjenek bele az ártatlan tömegbe 56-ban, rengetegen meghaltak, pl nekem is rokonom.
Az csak a hab a tortán, hogy az az okleveles tolvaj Gyurcsány a férje aki azok után amit ebben az országban véghez vitt nem is értem hogy mer még kiállni az emberek elé és annak ellenére tartani a markát, hogy részben Dobrev családja részben a kormányzása alatti lopások által Magyarország egyik leggazdagabb embere. Ha még lenne kérdések itt van egy átfogó cikk a családról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!