Bemutatkoztam, azt mondta "az nem érdekel" jogos volt tőle vagy bunkóság?
Figyelt kérdés
Házibuliba indultunk egy 5 fős barái társasaggal, mikor megérkeztünk aki ajtót nyitott én voltam hozzá a legközelebb, nyújtottam a kezem és mondtam a keresztnevem. Ezt reagálta. Na mondom milyen tapló egy helyre jöttünk. Visszagondolva mégis igaza volt, aznap este gondolom rengeteg új embert ismert meg, akit valszeg talán sose lát újra, ha akarná se tudná megjegyezni a neveket.2022. jan. 14. 07:07
11/13 anonim válasza:
#7 Azért házibulikban elég gyakori hogy nem ismersz közel sem mindenkit. Nem azért mert FBn hirdeti meg valaki, hanem szimplán azért mert házigazda mondja hogy ha szeretnél akkor nyugodtan hozhatod a barátaidat, így volt az hogy ha 30 fős buli volt akkor kb a felét ismertem az embereknek a fele meg új ember volt. És általában teljesen oké hogy vannak ismeretlenek sőt kis vérfrissítés, egy csomó új embert ismertem én meg és lettem velük jóban.
A kemény mag meg elrakodta a házban az értékeket a buli idejére, meg segítettünk összetakarítani másnap.
#8 Te mi a rákról beszélsz? Mi köze a bibliának ahhoz hogy nem vagy bunkó és bemutatkozol?
12/13 anonim válasza:
#8 Pusztulj már innen a bibliáiddal. Vallás kategória neked van kitalálva, ott írogasd a baromságaid.
13/13 anonim válasza:
#12: nem én voltam, de viszont véletlenül ez pont most szellemes volt, egész más okból. Gadamer írt egy érdekes könyvet a hermeneutikáról, és arról, hogy hogyan változik az értelmezés egy más kontextusban. Ez most poénos bemutató volt a kortárs hermeneutikus filozófiához, talán picit a kulturális antropológiához is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!