Nagyon gáz, ha én itt élek a gyakorin?
Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 12:14
11/12 anonim válasza:
Nem gáz. 2 évig a függőségem miatt szenvedve gyakoriztam ( alkohol, nyugtató), azóta egy pszichológus rendbe tett, csináltam 2 szakmát, elkezdtem nyelvet tanulni és azóta elkezdtem dolgozni is. Mellette le tettem 2 és fél szem gyógyszert. Most megint rosszul vagyok szóval januártól újra pszichológus. 3 alkalmat fizettem össz-vissz. És ha belegondolsz, hogy mi mindent kaptam 3*9500 Ft-ért azt mondod, hogy még kevés is amit neki fizettem
12/12 anonim válasza:
Ja bocsi, szociális fóbiás vagy. Én is :(
Természetesen azóta se járok a bolton kívül közösségbe, az még nem jött össze, de amikor jól lettem nem is volt vágyam rá. Voltam masszőrnél, műkörmösnél kb ennyi. Én ilyen magamnak való vagyok sajnos. Ezért néznek le és közösítenek ki mindehol az emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!