Mennyi idő lehet ilyen videókat létrehozni?
Figyelt kérdés
Nem is a tartalom a lényeg, hanem a formátum. 30 videó lett feltöltve 3 nap alatt a csatornára és úgy látom, hogy a legtöbbnek különböző a zenéje és a háttere. Még ha a szöveg AI-jal generált is, mire kiválasztja a képet minden egyes videóhoz, rászerkeszti a szöveget, illetve kiválasztja a zenét, összeszerkeszti a videót, az jól gondolom, hogy napi 1-2 vagy több órába telik napi 10 videó esetén? Vagy nagyon túlbecsülöm?
Erről a csatornáról beszélek:
https://www.youtube.com/@AIPszichol%C3%B3gia/shorts
ma 00:13
2/5 A kérdező kommentje:
Az kb. 50 perc 10 videóra, akkor az 1 órás becslés kb. jó lehet? Mert talán nem dolgozik az ember megállás nélkül 50 percet, hanem közben mozog, kimegy vécére, stb.
ma 00:21
3/5 A kérdező kommentje:
Sőt most nézem, hogy már 40 videó van fent, akkor egy ilyen csatornával naponta kell dolgozni 1 órát? Vagy nekiül és egy nap alatt megcsinál annyit amennyit tud és ütemezetten feltölti?
ma 00:26
5/5 A kérdező kommentje:
Én a formátum miatt kérdeztem rá, mert ahogy látom az első videót 3 napja töltötte fel és ahogy látom az alatt 11 feliratkozót, meg 1746 megtekintést szerzett. Én amikor próbálkoztam hosszabb formátumú videókkal, akkor nem hogy a videót, de a csatornámat sem találtam a keresőben, ez a csatorna meg ha beírom a nevét első találatként jelenik meg. Természetesen az én videóimon nem is volt megtekintés, ezért akkor fel is adtam, hogy azok a videók bárkinek tetszeni fognak (utólag valószínűleg ez igaz is volt).
ma 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!