Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehetne a legegyszerűbben...

Hogy lehetne a legegyszerűbben létrehozni zenei videókat ezzel az alap design-nal?

Figyelt kérdés

Pl.: [link]

Akár a youtube segítségével, akár máshol online, akár valamilyen program segítségével.

Mert bár nyilván nem vagyok biztos benne de az a gyanúm, hogy valahol, valahogy van egy ilyen sablon amit sok feltöltő már ismer és használ is, mert ti is nyilván gyakran futottatok már bele ilyen zenei videókba amik esetleg egy-két kisebb változtatással, de alapvetően mégis csak pont ugyanígy néznek ki, mármint pont ugyan ilyen stílusban (tehát a borító bal oldalon kicsiben, jobb oldalt az infók, plusz a háttérben is a borító képe elmosódva). És ez engem tényleg arra enged következtetni, hogy nem arról van szó hogy annyi youtube feltöltő van aki hajlandó nekiállni egy ilyen formátum hosszadalmas megalkotásába minden egyes alkalommal (pl. VideoPad Video Editor-ral is létrehozható, de nagyon pepecs munka, tapasztalatból mondom), hanem mondom, valahova, valamibe szerintem csak "bele kell dobni" a borítót, kitölteni a szöveget és már kész is.

Szóval van-e ilyen, ti tudtok-e ilyenről?

#YouTube #videófeltöltés #videó alkotás #zenei videók
2022. ápr. 4. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudok ilyenről. Szerintem manuálisan szokták elkészíteni. Photoshop-ban, Gimp-ben vagy bármilyen képszerkesztő programban 3 perc. (Ha nem tudod hogyan, szólj és leírom)

Persze lehet tévedek és van ilyen program /eszköz, ez esetben valaki majd leírja. :)

2022. ápr. 4. 14:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké, jöhetne :-) Mondjuk leginkább paintben vagy paint 3D-ben érdekelne, mert azok már úgyis a gépemen vannak. Bár azokkal gondolom pont nem lehet megcsinálni.
2022. ápr. 4. 19:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Amúgy közben azt már kinyomoztam, hogy a stílust Art Track-nek hívják, és a youtube pl. maga is sok ilyet készít.

Meg itt elvileg valami ilyesmiről is volna szó, csak az a baj hogy az én fiókomban nincs semmiféle sablonok fül :-( [link]

2022. ápr. 4. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Rendben, mutatom hogyan készíthetsz te magad is hasonlót:

1) Tölts le egy képszerkesztő programot, például a Gimp-et, ami teljesen ingyenes. A Paint nem jó erre.

2) Életlenítsd el a hátteret: https://www.youtube.com/watch?v=JLBTajo2zdw

3) Ezután írd rá a képre a szövegeket: https://www.youtube.com/watch?v=-bIfCLWrtZ8

4) Majd illeszd be a kis képet is:

- Fájl > Beillesztés rétegként

és méretezd át: [link] (~3:10-től mutatja a rétegek átméretezését), majd helyezd a megfelelő pontra a mozgató eszközzel: [link]

5) Ezután adj hozzá egy margót a beillesztett képhez (réteghez): [link] (0:30-tól 0:35-ig látod, hogy hol tudsz hozzáadni margót, fontos, hogy a megfelelő réteg legyen kijelölve jobb alul)

6) És mentsd el:

- Fájl > Exportálás (Érdemes .jpg-be menteni)

Ez így elsőnek lehet, hogy bonyolultnak hangzik, de ne aggódj, nem az!

2022. ápr. 5. 16:08
 5/5 A kérdező kommentje:
OK kösz, akkor majd ezentúl így csinálom :-)
2022. ápr. 6. 20:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!