1/20 anonim válasza:
Aki volt büntetve, rossz körülmények között nőtt fel, mindenből hátrányban indul, azt gondolom igen, többet "élt" "szenvedett" mint egy 70 évet megélt diplomás ember.
3/20 anonim válasza:
Többet, mint egy 29 éves, de kevesebbet, mint egy 31 éves.
5/20 anonim válasza:
1# Egy átlag 30 éves azért màr vagy megszenvedte a mérgező szülői terror, ha nem, akkor biztos hogy volt legalább 1 seggf*j tanára az iskolában, aki szadista volt, ha ezektől megkìmélte a sors, akkor meg a főnök, vagy a kollégák voltak kiàllhatatlanok. De jócskán megtapasztalhatta màr a rossz emberi természetet.. Akit ezektől megkìmélt a sors, az vagy burokban él, vagy barlangban lakik...
6/20 anonim válasza:
#1, #5: A "sokat élt" mindenképp azt jelenti, hogy borzalmakon ment át?
7/20 anonim válasza:
6# Igen. Az élethez ugyanùgy a rossz dolgok is hozzátartoznak, mint a jók.
8/20 anonim válasza:
#1 #5
Én 30 éves koromra éltem több Európai országban, kanadában, kínában, szingapúrban, mongóliában, és még sorolhatnám. Építettem cégeket, házat, kapcsolatokat. Búvárkodtam cápákkal, jártam dzsungelt tigrisekkel, voltam a világ legvéresebb diktatúráiban. Erősen kétlem hogy valaki, aki begörcsölve egyhelyben topogott, az többet élt volna, mint én, azért mert sokat szenvedett. A szenvedésnek semmi köze az élettapasztalathoz. A szenvedésen rágódni pedig pont a tapasztalat és perspektíva hiányát mutatja.
Nekem is voltak rossz dolgok az életemben, de nem a kesergéssel definiálom magam. Nem érdekel ha valakinek rossz a természete, lepattan a pajzsomról. Álljatok hozzá ti is így.
9/20 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva: Van 30 éves aki igazából semmit sem élet. És van olyan aki 30 éves korára már a világot az ujja köré csavarta. Ezen a ponton már elválik az ocsú a búzától, egyéni sorsok vannak.
10/20 anonim válasza:
8# És gondolom persze emellett sokmilliós fizetésed is volt már 30 évesen, luxusvillàval és emellett 3 másik ingatlanok is volt és aranykanàllal a szádban születtél. Jah, gondolom màr van legalább 3 gyerek is, naccalàd', meg minden.. 😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!