#10 Nem, ezeket nagyrészt rosszul gondolod. Egész jól kerestem már (havi átlag 1 milla körül), de tőkém nem volt, és otthonról sem kaptam támogatást, igy 30 évesen csupán egy átlagos pesti lakásom volt hitellel, és más semmi. A hitelt és egyebeket 32 éves koromra rendeztem, azóta tőkét építek.
Akkor egyébként épp szingli voltam. Családom igy pár évre rá sincs, a feleségem jóval fiatalabb nálam, és pár év múlva kezdjük majd el benépesíteni a bolygót. :D
Rohadtul nem
30 év körül kezd beérni a fejed lágya 20onevesen meg tok hülye a legtöbb ember
Össze sem tudnám hasonlítani a 20 éves agyamat a 30 éves agyammal ezerszer jobb érzés 30 évesnek lenni
Nyilván van akinél többet éltem 30 éves koromig és van akinél kevesebbet.
30 éves koromig elértem hogy fekete övem lett karatéból, emelett 5 különböző küzdősportot próbáltam ki. Versenyekre jártam.
Edzéseket is tartottam.
Jártam 14 országban, ebből 4 Európán kívüli.
Voltam nagyon szerelmes, voltam nagyon összetörve
De azt is tudom, van aki sokkal több mindent megél sokkal fiatalabbként bár nyilván az anyagi helyzet sem mindegy
1-es! Mi az,hogy diplomás(?)
Mert akinek rossz 30 évesen,az csak egy kis proli melós ember lehet,ugye?
#16 Akkor miért nem úgy kérdezed? Mert ez így annyira általános, hogy mindenki másképp érti.
Az egyetlen szó szerinti válasz pedig, hogy egy ember 30 évesen pontosan 30 évet élt. ;)
Attól függ.
Én pl 37 évesen kb semennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!