Milyen időközönként zuhanyzol ill. fürdesz?
Figyelt kérdés
nov. 18. 18:21
A kérdező szavazást indított:
naponta egyszer (vagy többször)
kétnaponta
háromnaponta
négynaponta
ötnaponta
hatnaponta
egyszer egy héten
kéthetente egyszer
három hetente egyszer
havonta egyszer
57 szavazat
2/12 anonim válasza:
Minek naponta? 1 héten egyszer vagy kétszer szoktam bár az tény, hogy nincs párkapcsolatom. Elmegyek melózni haza jövök azt minek fürödjek naponta ha nem vagyok büdös. Nyáron más de most télen nem naponta.
3/12 anonim válasza:
Minden másnap. Hát húsvét másnap, és karácsony másnap.
5/12 anonim válasza:
Havonta egyszer és még így sem bűzlök.
7/12 anonim válasza:
Minden reggel zuhanyzom, meló után csak nyáron szoktam (szóval olyankor 2x egy nap) illetve ha van párkapcsolatom, együtt élünk vagy csak átjön, akkor miután hazaértem, ha szexelünk, ne legyek büdös. Amúgy nem szoktam az lenni, maximum a lábam, meg a nemiszerv sem árt, ha friss szex előtt. A bőröm meg a hajlataim rendben vannak, egészségesen étkezem, elég vizet iszom, jó illatom van alapból.
8/12 anonim válasza:
Nagyfürdés hetente egyszer és az sokáig tart, zuhanyzás igény szerint. Nem kell naponta, kettesnek igaza van.
9/12 anonim válasza:
8+
Illetve ez így nyári hőségen kívül, nyári hőségben muszáj. De bőröm épsége miatt naponta csak gyors zuhany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!