Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Huszonéveseket kérdezem, hol...

Huszonéveseket kérdezem, hol tartotok az életetekben?

Figyelt kérdés

- hol laksz? szülőkkel/saját lakás/ albi

- párkapcsolatban vagy?

- végeztél egyetemet?

- vállalkozol vagy alkalmazott vagy?

- a baráti körödet kik alkotják? (középiskolából, munkahelyről, érdeklődési kör alapján, egyéb)

- mivel közlekedsz?

- milyen nyelveket tanultál meg és szeretnél-e még további nyelvet tanulni? (mit)

- mit bántál meg (ha van ilyen)?

24 éves srác vagyok és kíváncsiságból kérdezem, mert úgy érzem, hogy a lakóhelyem és az egyetemi légkör egy buborékba tett és valójában fogalmam sincs, hogy hogyan élnek a velem egykorúak Magyarországon.

2021. okt. 30. 23:38
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nagyon tetszettek a válashok, így én is írok. 32 éves férfi vagyok. Bár így épp nem huszonéves, de láttam h 28-29 évesek is írtak. 3 év meg már mind1 sztem:)

Szóval:

- hol laksz? szülőkkel/saját lakás/ albi

Saját lakásban lakom észak-dunántúli kisvárosban.

- párkapcsolatban vagy?

Egyedülálló vagyok, de volt egy 8 éves kapcsolatom. Viszont jól érzem magam egyedülállóként.

- végeztél egyetemet?

Jártam anno, de el "buliztam". Most levelezőn járok. De "csak" Fokszra. Most államvizsgázom majd.

- vállalkozol vagy alkalmazott vagy?

Alkalmazott vagyok.

- a baráti körödet kik alkotják? (középiskolából, munkahelyről, érdeklődési kör alapján, egyéb)

Még félbemaradt egyetemi időmből való barátaim maradtak meg. De a távolság miatt ill a kialakult életünk (ugye 30as eleje vagyunk) sajna nem sokat találkozunk. Volt munkahelyemről van még egy barátom (ő 40es, de jól kijövünk, fiatalos), viszont neki van családja így onnan is csak néha találkozunk, sörözúnk egyet, bowlingozunk stb. És egy nagyon jó lány barátom van még. Őt 1,5 éve ismertem meg neten. De 130 km van köztünk. Szal élő tali ott se sok, de pl karácsonyra ajandekot is vettünk egymásnak

- mivel közlekedsz?

- milyen nyelveket tanultál meg és szeretnél-e még további nyelvet tanulni? (mit)

Angolul alapszinten

- mit bántál meg (ha van ilyen)?

Semmit. Igazából én így állok az élethez h sose mondom h megbántam. Mert ha vmit picit máshogy alakítok, akkor pl nem azokat a barátokat ismerem meg akiket így

2022. máj. 22. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!