Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Huszonévesen, huszonévesek...

Huszonévesen, huszonévesek között már nem lehet egyáltalán olyan embert találni, aki nem mondja magát brutálisan elfoglaltnak, nem jön mindig ezzel?

Figyelt kérdés
Próbálok ismerkedni, haverkodni ebben a korosztályban, de mindenki csak azzal jön hogy mennyire zsúfolt az élete, mennyi dolga van, mennyire nem ér rá meg ilyenek. Ebben a korosztályban tényleg mindenki ilyen elfoglalt, hogy nem lehet egy olyan embert találni, aki rá is ér dolgokra azért? Tizenévesen valahogy könnyebb volt emberekkel ismerkedni.
2021. aug. 12. 03:39
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Itt defektes emberek ismerkednek többségében, mind a két nem esetében. Nem érdemes.
2021. aug. 12. 04:45
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Szituációfüggő,de én is csak elfoglalt embereket ismerek. Nekem az az érzésem, hogy olyan embereknél érdeklődsz, akiknek nincs nagy igénye ismerkedésre, vagy legalábbis ha van, az nem fél/idegenekkel.
2021. aug. 12. 04:49
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

Ebben a korban szokták elindítani a karrierjüket plusz családalapítás.

Én pl 20 éves vagyok, egyetemen tanulok, mellette dolgozom (szakhoz kötődő) és pluszban is vállaltam egyéb állandó elfoglaltságot az egyetemen és a kollégiumban is. Ezen kívül rendszeresen edzek. Plusz egyéb projekteket is csinálgatok és még a hobbimra is szeretnék időt fordítani. Ja és nem büfé szakon vagyok. Szóval igen, kemény év előtt állok. Természetesen szeretnék szociális életet is, az egyetemen városában és otthon is. Másra nem fogok ráérni.

(Igen, megvalósíthatónak tartom a tervet, mert mióta iskolás vagyok, állandóan hasonló volt, bár akkor még kicsiben)

Bár ismerkedni nem annyira nehéz, mivel sok helyen sok emberrel találkozhatsz.

2021. aug. 12. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:
55%

Sajnos ez így van.

Sokan inkább a munkát választják,vannak akik szeretnek túlórázni,ha ők ettől boldogabban érzik magukat akkor csinálják.

Nyilván kell dolgozni,de szerintem nem minden a pénz.

Hová valósi vagy?

2021. aug. 12. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!