Van itt olyan ember, aki huszonéves korában nem látott maga előtt jövőképet, aztán mégis sikeres, boldog ember lett? Van még remény nekem is?
Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 17:36
1/7 anonim válasza:
24 évesen volt egy öngyilkossági kísérletem, most pedig új szakmát tanulok.
most 26 vagyok
2/7 anonim válasza:
Ki a boldog ember? Ezt úgy már sikerült valaha is megfogalmaznod önmagadnak? Mindenki a boldogságot hajszolja, de megfogalmazni senki sem tudja. Ha esetleg azt írod hogy pl. pénz, akkor tévúton jársz... Rengeteg gazdag ember boldogtalan. Rengeteg olyan ember aki házasságban/kapcsolatban él, boldogtalan. Nem azért mert ütik/vágják, hanem üres, boldogtalan. Magaddal legyél rendben, ez a legfontosabb. Ha mindig külső tényezőktől teszed függővé a saját boldogságod, akkor soha nem leszel boldog.
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem a pénz a lényeg
Persze legyen, de nem az a lényeg.
2021. máj. 31. 17:55
5/7 anonim válasza:
3
Értem, de nem írtad le mit értesz boldogság alatt.
6/7 anonim válasza:
Én olyan nagyon sikeres nem lettem, de teljesen boldog, elégedett vagyok. Lakásom nincs még, de ezen kívül mindenem megvan :)
7/7 A kérdező kommentje:
#5 Olyan munkát végezni, amiben az ember ki tud teljesedni, sikere van benne.
Egy olyan társra lelni, aki megbecsül, és nem csal meg, egyezik a szeretetnyelve az enyémmel. Hitel nélküli élet. Egészség mentálisan, fizikálisan. Kiskutya legyen. Nekem ennyit jelent.
2021. máj. 31. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!