Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért röhögik ki egyre inkább...

Miért röhögik ki egyre inkább azt, aki huszonévesen fél a koronavírustól?

Figyelt kérdés
Mi ebben a vicces vagy furcsa? Mégha nem is kerül talán kórházba a vírustól, azért még egy több napos szenvedés 39-40 fokos lázzal az ágyban, az se hiányzik senkinek. Mégis sokan röhögnek rajta, ha valaki tart ettől, meg attól hogy átadja olyannak, akinek viszont nagy eséllyel komolyabb baja is lehet.
2021. febr. 14. 03:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
28%

Mert sok a primitív ember.

Erről egyébként már lejöttek nagyon jó írások pszichológiai szaklapokban, hogy azért alakult ki ez a vírustagadó horda, mert megunták a korlátozásokat, és azt gondolják hogy ha hangosan kiabálják csordában hogy nincs is vírus, meg hogy csak az tartja be a korlátozásokat aki fél, akkor majd valóban eltűnik a vírus varázsütésre.

Először ugye mindenki megijedt és komolyan vette. Nagyon ment a #maradjotthon, az emberek még élvezték is hogy egy kicsit szusszanhatnak, kiléphetnek a mindennapi mókuskerékből és többet tartózkodhatnak otthon a családjuk körében. Aztán eljött a töréspont, és két részre szakadt a társadalom. Nagy általánosságban az intelligens értelmiségi réteg elfogadja hogy ez van, most ilyen időket élünk, és társadalmi felelősségvállalás szükségeltetik, a gyári melós panellakó réteg (persze tisztelet a kivételnek) pedig fellázadt és kikiáltotta kamunak, valamiféle összeesküvéselméletnek a vírust, annál az egyszerű ténynél fogva, hogy megunták a korlátozásokat. Elegük van a megváltozott körülményekből, nem lehet beülni a sarki kocsmába egy jó pofa Kőbányaira, és dacból kijelentették - mindennemű tudományos tényt félresöpörve - hogy nincs is vírus, és a fostosok félnek csak tőle.

Nem kell rájuk figyelni, szóra sem érdemes a lázadásuk. A tudósokra, a kutatókra és az orvosokra kell figyelni, a többi meg azt csinál, amit akar. A normális réteget abszolút semmiben nem befolyásolja a hőzöngésük. Bár az tény hogy a tevékenységük nélkül akár már kint is lehetnénk az egészből, de ez van. Sajnos el kell fogadni hogy mindenhol vannak idióták, akik visszahúzzák az egész társadalmat. Annyit sem képesek felfogni a kis agyacskájukkal hogy pont ők nyújtják el a dolgot a végtelenségig. Ha mindenkinek megfelelő intelligenciaszintje lenne ahhoz hogy egy bizonyos időben egyszerre vonuljon vissza, akkor nem merültünk volna ennyire bele, és minél többször és többen szegik meg a korlátozásokat, annál tovább tolják ki a végét. Így is kint leszünk egyszer belőle, csak sokkal lassabban.

2021. febr. 14. 03:55
 2/27 anonim ***** válasza:
15%

Kanadai kutatók már vizsgálják, miként lehet az agykárosodást, mint szövődményt azonosítani és gyógyítani.

Az a jó a társadalom és a demokrácia erejében, hogy a tömeg bármilyen hülyeséget képes valóságnak tekinteni. Pl megszavazzák, hogy egy ember halott-e és nem hisznek a live bejelentkezésében.

Ideje saját értékrendet megtanulni és nem a társadalmi elvárásoknak élni.

2021. febr. 14. 04:08
 3/27 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy nem röhögünk ki. Csak azok, akik így gondolják, azok nem hangoskodnak.
2021. febr. 14. 04:08
 4/27 anonim ***** válasza:
69%

#2 Kanadai kutatók azt is kijelentették, hogy az egész koronavírus-mizéria egy oltári kamu, semmi szükség a lezárásokra, és nem halálosabb, mint egy szokványos influenza, illetve az egész járvány csak átverés.

Hogy ki mondott ilyet?

Dr. Roger Hodkinson patológus professzor, a kanadai Királyi Orvosi és Sebészi Kollégium bizottságának elnöke, egy edmontoni biotechnológiai kutatócég vezetője és elnöke egy másik cégnek, amely a COVID-19 teszteket gyártja Kanadában. Fenti szakvéleménye az edmontoni városháza tervezőbizottsága előtt hangzott el, éppen a COVID-dal kapcsolatos korlátozások szükségessége tárgyában.

Természetesen hatalmas propagandahadjárat folyik, hogy ezt a véleményt elhallgattassák, és ha rákeresel, csakis "cáfolatokat" fogsz olvasni, még arra is, hogy ezt mondta volna. Pedig tényleg ezt mondta, és nekem meg is van a felvétele, mert Telegramon még mindig szabadon terjed.

Én pedig inkább hiszek a világ egyik legmagasabban képzett járványügyi szakemberének, mint neked, amikor rettegsz.

2021. febr. 14. 04:27
 5/27 anonim ***** válasza:
18%
Szomorú hogy 2021-ben az emberek még mindig hisznek a konteó-oldalakban.
2021. febr. 14. 04:30
 6/27 anonim ***** válasza:
21%

Nem tudom igaz e vagy sem. De lehozta több hírportál is es nekem is volt hasonló brain fog élményem. Mai napig küzdök vele egy betegség szövődményeknént.

Én erről írtam, nem tudom, hogy #4 miről.

[link]

És erről.

[link]

Mielőtt valamit állítasz, hogy én mire gondoltam és azt elkezdem cáfolni... Áhhh hagyjuk. Nem éri meg, nem érti meg.

2021. febr. 14. 04:51
 7/27 anonim ***** válasza:
54%
Azért röhögik ki mert egy hiszékeny idióta aki a semmitől fél ahelyett h felfogná h elloptak a fiatalságából egy egész évet amit már sosem fog visszakapni...
2021. febr. 14. 07:12
 8/27 anonim ***** válasza:
53%
Én nem röhöglek ki,nem is tagadom a vírust,de szánalmas volt amit az emberek tavaly leműveltek.A maradj otthontól meg egyenesen rosszul voltam.Undorítóak az emberek.Egymást ölik egy kis vírus miatt.Aki fél az maradjon otthon,kerülje az embereket,a többi meg hagy éljen.
2021. febr. 14. 07:33
 9/27 anonim ***** válasza:
55%

#8:

De ezt meg a z #1-2-es beszari nyomi nem fogja fel, aki inkább leéli az egész életét a lakásában a takaró alá bújva és onnan osztja az észt a kis laptopjáról.

2021. febr. 14. 08:55
 10/27 anonim ***** válasza:
57%

Oké, félsz a vírustól.

Daganatos megbetegedéstől, influenzától, közúti balesettől, infarktustól, cukorbetegségtől, magas vérnyomásától és szövődményeitől is félsz? Abban sokkal többen halnak meg, mint a covidban

2021. febr. 14. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!