Miért röhögik ki egyre inkább azt, aki huszonévesen fél a koronavírustól?
Mert sok a primitív ember.
Erről egyébként már lejöttek nagyon jó írások pszichológiai szaklapokban, hogy azért alakult ki ez a vírustagadó horda, mert megunták a korlátozásokat, és azt gondolják hogy ha hangosan kiabálják csordában hogy nincs is vírus, meg hogy csak az tartja be a korlátozásokat aki fél, akkor majd valóban eltűnik a vírus varázsütésre.
Először ugye mindenki megijedt és komolyan vette. Nagyon ment a #maradjotthon, az emberek még élvezték is hogy egy kicsit szusszanhatnak, kiléphetnek a mindennapi mókuskerékből és többet tartózkodhatnak otthon a családjuk körében. Aztán eljött a töréspont, és két részre szakadt a társadalom. Nagy általánosságban az intelligens értelmiségi réteg elfogadja hogy ez van, most ilyen időket élünk, és társadalmi felelősségvállalás szükségeltetik, a gyári melós panellakó réteg (persze tisztelet a kivételnek) pedig fellázadt és kikiáltotta kamunak, valamiféle összeesküvéselméletnek a vírust, annál az egyszerű ténynél fogva, hogy megunták a korlátozásokat. Elegük van a megváltozott körülményekből, nem lehet beülni a sarki kocsmába egy jó pofa Kőbányaira, és dacból kijelentették - mindennemű tudományos tényt félresöpörve - hogy nincs is vírus, és a fostosok félnek csak tőle.
Nem kell rájuk figyelni, szóra sem érdemes a lázadásuk. A tudósokra, a kutatókra és az orvosokra kell figyelni, a többi meg azt csinál, amit akar. A normális réteget abszolút semmiben nem befolyásolja a hőzöngésük. Bár az tény hogy a tevékenységük nélkül akár már kint is lehetnénk az egészből, de ez van. Sajnos el kell fogadni hogy mindenhol vannak idióták, akik visszahúzzák az egész társadalmat. Annyit sem képesek felfogni a kis agyacskájukkal hogy pont ők nyújtják el a dolgot a végtelenségig. Ha mindenkinek megfelelő intelligenciaszintje lenne ahhoz hogy egy bizonyos időben egyszerre vonuljon vissza, akkor nem merültünk volna ennyire bele, és minél többször és többen szegik meg a korlátozásokat, annál tovább tolják ki a végét. Így is kint leszünk egyszer belőle, csak sokkal lassabban.
Kanadai kutatók már vizsgálják, miként lehet az agykárosodást, mint szövődményt azonosítani és gyógyítani.
Az a jó a társadalom és a demokrácia erejében, hogy a tömeg bármilyen hülyeséget képes valóságnak tekinteni. Pl megszavazzák, hogy egy ember halott-e és nem hisznek a live bejelentkezésében.
Ideje saját értékrendet megtanulni és nem a társadalmi elvárásoknak élni.
#2 Kanadai kutatók azt is kijelentették, hogy az egész koronavírus-mizéria egy oltári kamu, semmi szükség a lezárásokra, és nem halálosabb, mint egy szokványos influenza, illetve az egész járvány csak átverés.
Hogy ki mondott ilyet?
Dr. Roger Hodkinson patológus professzor, a kanadai Királyi Orvosi és Sebészi Kollégium bizottságának elnöke, egy edmontoni biotechnológiai kutatócég vezetője és elnöke egy másik cégnek, amely a COVID-19 teszteket gyártja Kanadában. Fenti szakvéleménye az edmontoni városháza tervezőbizottsága előtt hangzott el, éppen a COVID-dal kapcsolatos korlátozások szükségessége tárgyában.
Természetesen hatalmas propagandahadjárat folyik, hogy ezt a véleményt elhallgattassák, és ha rákeresel, csakis "cáfolatokat" fogsz olvasni, még arra is, hogy ezt mondta volna. Pedig tényleg ezt mondta, és nekem meg is van a felvétele, mert Telegramon még mindig szabadon terjed.
Én pedig inkább hiszek a világ egyik legmagasabban képzett járványügyi szakemberének, mint neked, amikor rettegsz.
Nem tudom igaz e vagy sem. De lehozta több hírportál is es nekem is volt hasonló brain fog élményem. Mai napig küzdök vele egy betegség szövődményeknént.
Én erről írtam, nem tudom, hogy #4 miről.
És erről.
Mielőtt valamit állítasz, hogy én mire gondoltam és azt elkezdem cáfolni... Áhhh hagyjuk. Nem éri meg, nem érti meg.
#8:
De ezt meg a z #1-2-es beszari nyomi nem fogja fel, aki inkább leéli az egész életét a lakásában a takaró alá bújva és onnan osztja az észt a kis laptopjáról.
Oké, félsz a vírustól.
Daganatos megbetegedéstől, influenzától, közúti balesettől, infarktustól, cukorbetegségtől, magas vérnyomásától és szövődményeitől is félsz? Abban sokkal többen halnak meg, mint a covidban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!