Miért röhögik ki egyre inkább azt, aki huszonévesen fél a koronavírustól?
Nem mindenkinél egyformán zajlik le ez a fajta betegség.
Én csak a szüleim (idősebbek 66 cukorbetegség) miatt hordok maszkot az utcán idősebbek náluk nem biztos. nem félek én + csak nem akarok büntetést kapni nem hordok maszkot.
Egyik fiatal lehet nem kerül lélegeztetőre, de lehet a másik fiatal ember igen. Tüdőtök a cigi miatt elég erős hozzá?
A tömeg azt gondol amit akar. A demagógia nem egy pozitív szó és a közöny sem. De a tömegnek ez a két legerősebb jellemzője.
Önnáló gondolatokat akarsz, mindig lesz, aki kiröhög.
17, senki nem beszélt tévéről vagy politikusokról.
Intelligens ember a tudósoknak, a kutatóknak, és az orvsoknak hisz. Orvosi szaklapokból tájékozódik és kutatásokat olvas.
Nem a Facebook csoportokat bújja, ahol az ostobább réteg terjeszti a butaságait.
18-as, ne játszd az eszed, a büdös életben nem volt orvosi szaklap a kezedben. Facebook-csoportokban valóban sok ostobaság elhangzik. Amiről viszont én beszélek, az Kanada legelismertebb járványügyi szakembere. Ő sem valami konteós oldalon írogat, hanem Alberta tartomány kormánya előtt nyilatkozott úgy, hogy a koronavírus egy ostoba koholmány, és teljesen szükségtelenek a korlátozások.
Amúgy fogadjunk, azt sem tudod, mit jelent a "tudomány" szó, mi a definíciója. Manapság sok hülye dobálózik vele, a tudomány így, a tudomány úgy, és lényegében vallást csináltak belőle. A tudomány egyik első számú szabálya pedig, hogy nincsenek dogmák, és nincs olyan, hogy "a tudomány megmondta, hogy". Akármivel lehet vitatkozni, és ha megfelelő az érvelésed, a legrégebbi "igazságot" is meg lehet változtatni. Például ezért nem bolygó már a Plutó.
Rendszeresen olvasok orvosi szaklapokat, révén hogy egy orvossal élek egy háztartásban.
De azért mert neked ez egy idegen világ, még nem kell azonnal elkezdeni személyeskedni és terelni. Elég primitív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!