Mennyire vagy elégedett a jelenlegi életeddel? Min változtatnál?
Figyelt kérdés
#Elégedettség, jó lét, jóllét elérése
2021. okt. 22. 18:19
11/21 anonim válasza:
Attól függ milyen napom van.
Alapvetően elégedettlen vagyok és abban a bizonyos "hegyeket tudnék megmozgatni, ha valaki azt a pici követ elgördítené az útból" érzésem van általában
12/21 A kérdező kommentje:
11-es köszönöm a hozzászólást!
2021. okt. 22. 20:41
13/21 anonim válasza:
Tudom, lehetne rosszabb is, de szeretnék munkahelyet váltani.
14/21 A kérdező kommentje:
13-as kívánom hogy mielőbb sikerüljön egy, a mostaninál jobb munkahelyet találnod!
2021. okt. 22. 20:55
15/21 anonim válasza:
Nem vagyok elégedett vele és elegem van belőle. Már az sem érdekel, ha holnap nem ébredek fel.
16/21 A kérdező kommentje:
15-ös köszönöm a válaszod, sajnálom hogy ilyen élethelyzetben vagy, remélem mielőbb sikerül kikerülnöd belőle!
2021. okt. 23. 12:44
17/21 anonim válasza:
Köszönöm a biztatást, de már olyan szinten tele van a lábközi szatyrom mindennel, hogy már csak a végét várom! (15)
18/21 A kérdező kommentje:
Sosem szabad feladni illetve sosem tudhatod mit hoz a holnap.
2021. okt. 23. 13:34
19/21 anonim válasza:
Régi a kérdés, de hiányzik például egy szerető, aranyos barátnő. Meg egy-két igaz barát...mert a korosztályomban nincsenek barátaim.
20/21 anonim válasza:
Megnyerném az eurojackpotot, hogy se tanulni, se melózni ne kelljen, és akkor foglalkozhatnék azzal amivel én akarok, akkor amikor én akarom, nem lennének határidők, nem fájna a fejem hogy erre is pénz kell meg arra is, lenne időm ottlenni minden egyes edzésen, hát de ez álom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!