Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire vagy elégedett a...

Mennyire vagy elégedett a jelenlegi életeddel? Min változtatnál?

Figyelt kérdés

#Elégedettség, jó lét, jóllét elérése
2021. okt. 22. 18:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Viszonylag jó és a véralkoholszintemen.
2021. okt. 22. 18:27
 2/21 anonim ***** válasza:
82%
váltani kellene főállású vállalkozásra... azzal lennél elégedett ha megszabadulnék végre a főnökömtől.
2021. okt. 22. 18:39
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehetne jobb, de így sem rossz.

Szeretnék szakmailag előrelépni, ehhez szerintem munkahelyet kell váltsak. Szeretnék többet keresni. Mellette jó lenne párkapcsolat és bár most vettem lakást, de már azon álmodozom, hogy lépek előre jobb környékre, nagyobb lakásba, vagy házba.

2021. okt. 22. 18:53
 4/21 anonim ***** válasza:
76%

Viszont ha azt nézem honnan indultam.

25-26 évesen se munkám, se tapasztalatom, se párkapcsolat, se megtakarítás, se jogsi. Most 32 évesen céges kocsi, lakás, csomó barát, ismerősök.

Aminek örülök, hogy egyre önállóbb vagyok és egyre inkább megszabadulok a mérgező emberektől. Akár az alkoholista apámra gondolok. Akár olyanokra mint az albérlet kiszolgáltatottsága.

És igyekszem körbevenni magam azokkal, akikkel jól érzem magam.

2021. okt. 22. 18:57
 5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a beérkező válaszokat, igen érdekesek és informatívak voltak.
2021. okt. 22. 19:01
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

10/8. Elégedett vagyok magammal, ahol jelenleg tartok az életben, a párkapcsolatommal, a családommal, még az anyagi helyzetemmel és a karrieremmel is. A teljes boldogsághoz egy nagyobb ház hiányzik csak, amiben viszont nem annyira támogat a jelen ingatlanpiac helyzete, de ezt is megoldjuk valahogy.

Nem változtatnék semmi jelentős dolgon, ha visszamennék az időben mondjuk 10 évet, a jelenlegi tudásommal. Max vennék bitcoint időben, és akkor a jelenlegi ház-probléma sem zavarna, de ez más kérdés :D

2021. okt. 22. 19:14
 7/21 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os gratulálok hogy sikerült így kialakítanod az életed, itt kívánom hogy minden hozzászólónak hogy sikerüljön elérniük mindazt az életben amit kitűztek célul maguk elé és érjék el a valódi boldogságot az életben!

A bitcoinon én is sokat rágódtam főleg hogy simán tudtam volna venni abban az időben is akár 1.000 bitcoint is 0,06 dollárért. :) Azóta kicsit más lenne az életem. De a jövőbe kell nézni, mert ott fogunk élni és nem a múltban. A lehetőségek mindig adottak csak sokszor nem vesszük észre őket, vagy éppen nem jut tudomásunkra. Vannak most is hasonló lehetőségek mint ami 2010-ben a bitcoin volt ami valószínűleg ugyanolyan átütő sikerű lesz de persze ezt sosem lehet biztosra tudni. Csak az a biztos ami már megtörtént. :)

2021. okt. 22. 19:37
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően NEM vagyok elégedett.

Pénzem nincs.

Egészségem nincs (bár az orvosok sugallatai alapján még van remény, hogy ne 3 gyógyszert kelljen szednem napi szinten 29 évesen, életem végéig, hanem csak 1-2-t).

Testi erőm nincs.

Az alakom jó, miután 1 hónapig alig bírtam enni és lefogytam. Szoktam nézegetni magam, annyira jó. Bár a fogyás előtti se volt vészes, de azért enyhe túlsúly.

Párkapcsolatom nincs.

A legnagyobb bajom, hogy amióta dolgozom, tanulok is mellette és konkrétan kimaradtam a saját fiatal koromból plusz párt se tudom, így hogy találok odaadót, normálisat, aki szeretne.

29N

2021. okt. 22. 20:03
 9/21 A kérdező kommentje:
8-as, ismerős helyzet. Mielőbbi jobbulást, teljes gyógyulást és a legjobbakat kívánom!
2021. okt. 22. 20:16
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm! Teljes gyógyulás nem lesz, sőt, az egyik műtéttel is végződhet. De talán eltolhatom a gyógyszerszedés egy részét.
2021. okt. 22. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!