Mitől alakulhat ki ilyen mértékű ételundor?
Vannak olyan ételek, amiket soha életemben nem voltam hajlandó megkóstolni sem, a szaguktól is rosszul vagyok, mióta az eszemet tudom. Nem kényszer hatására utáltam meg őket, mert ezeket az ételeket soha, kiskoromban sem fogadtam el.
Hozzáteszem két csoport van, az elsőbe azok az ételek tartoznak, amiknek még a szagától, látványától is rosszul vagyok, például paprika, felvágottak, mindenféle savanyúság.
A másodikba azok tartoznak, amiknek esetleg még jó illatukat is érzem, például sült húsok, esetleg kóstoltam is őket, mégsem ízlenek, nem tudom őket megenni.
Mitől alakulhatott ez ki nálam, ha sosem erőltették egyiket sem rám?
26/l
3: Te elolvastad, amit írtam?
Nem, nem keresek ingyen pszichológust, csak gondoltam hátha találkozott valaki hasonlóval és van ötlete.
Nem tudom minek jöttél ide kötekedni, nem muszáj ám válaszolni, ha segíteni úgysem tudsz.
Nekem is van ilyen, én a káposztaféléktől vagyok rosszul, pusztán a szagától is.
Szerintem ez örökletes, anyukám is pont ugyanígy undorodik ezektől. Én úgy gondolom, hogy ha a mindennapi életben nem akadályoz, akkor felesleges "leküzdened" vagy akármi. Nem szereted, nem eszed. Eszel mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!