Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mitől alakulhat ki ilyen...

Mitől alakulhat ki ilyen mértékű ételundor?

Figyelt kérdés

Vannak olyan ételek, amiket soha életemben nem voltam hajlandó megkóstolni sem, a szaguktól is rosszul vagyok, mióta az eszemet tudom. Nem kényszer hatására utáltam meg őket, mert ezeket az ételeket soha, kiskoromban sem fogadtam el.

Hozzáteszem két csoport van, az elsőbe azok az ételek tartoznak, amiknek még a szagától, látványától is rosszul vagyok, például paprika, felvágottak, mindenféle savanyúság.

A másodikba azok tartoznak, amiknek esetleg még jó illatukat is érzem, például sült húsok, esetleg kóstoltam is őket, mégsem ízlenek, nem tudom őket megenni.

Mitől alakulhatott ez ki nálam, ha sosem erőltették egyiket sem rám?

26/l

2021. okt. 17. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Anyád nem fogja megmondani, pedig ott a kulcs. Kérdezz pszichológust!
2021. okt. 17. 21:02
 2/8 A kérdező kommentje:
1: Megfizeted a pszichológust? Jelenleg nincs 1 órára 15-20e Ft-om.
2021. okt. 17. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
Akkor most itt keresel egy ingyen pszichológust vagy micsoda? Mert nekünk, akik egyáltalán nem ismerik az életed nem tudom honnan kellene tudnunk, hogy mikor és hogyan alakulhatott ez ki. Esetleg gondolj vissza, hogy mikor kezdődhetett ez, és kérdezd arról az időről a szüleidet, vagy keress valami emlékeket, naplót, hátha ott lesz valami hasznos.
2021. okt. 17. 21:16
 4/8 A kérdező kommentje:

3: Te elolvastad, amit írtam?

Nem, nem keresek ingyen pszichológust, csak gondoltam hátha találkozott valaki hasonlóval és van ötlete.

Nem tudom minek jöttél ide kötekedni, nem muszáj ám válaszolni, ha segíteni úgysem tudsz.

2021. okt. 17. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, szerintem én is adtam ötletet, hogy hol tudnál elindulni, mert ugye arra vagy kíváncsi, hogy mitől alakulhatott ki, de ha nem tetszik az ötletem akkor találj ki jobbat. 😂
2021. okt. 17. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is van ilyen, pl a gombatol hanyok szo szerint. Amugy ha ra birod venni magad akkor kóstold meg oket, lehet csak nem jo étellel volt párosítva/szarul volt elkészítve. Pl a paprika magaban nem jo, ugy en sem ennem, de rántottahoz, bundás kenyerhez nagyon finom. Ha van hozza gusztusod akkor próbálj kísérletezni. A tokot utaltam regen oviban, aztan 18 evesen megint ettem valakinél pedig addig a látványtól is oklendeztem es nagyon ízlett.
2021. okt. 17. 23:20
 7/8 A kérdező kommentje:
6: Nem tudom rávenni, hányingerem van tőlük.
2021. okt. 18. 06:05
 8/8 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is van ilyen, én a káposztaféléktől vagyok rosszul, pusztán a szagától is.

Szerintem ez örökletes, anyukám is pont ugyanígy undorodik ezektől. Én úgy gondolom, hogy ha a mindennapi életben nem akadályoz, akkor felesleges "leküzdened" vagy akármi. Nem szereted, nem eszed. Eszel mást.

2021. okt. 18. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!