Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire számít cikinek...

Mennyire számít cikinek elsírni magad vezetésoktatáson/forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés
Ha pl. órán látod, hogy rosszul megy aznap a vezetés, vagy vizsgán szembesülsz a bukás tényével.

2021. okt. 10. 00:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10. Örülök, hogy a következő vizsgád már sikeres volt, gratulálok hozzá! :)
2021. okt. 10. 13:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Köszi kérdező, aranyos tőled. De ez még 2016-ban volt. :D Te is vizsgára készülsz?

(10-es voltam)

2021. okt. 10. 13:55
 13/19 A kérdező kommentje:

#12 Nem baj az, a jogsi nem vész el. :) (Maximum ha valaki nagyon nagy hibát követ el, és elveszik tőle, de ezt most hagyjuk, nem akarok negatívkodni. :D)

Igen, vizsgára készülök. :) Remélem, nekem is meglesz.

2021. okt. 10. 14:29
 14/19 anonim ***** válasza:

Sok sikert a vizsgádhoz! :)

Nekem is a második vizsgán tört el a mécses, de utána szerencsére meglett, hibapont nélkül. Abban a pillanatban/időszakban nagyon kínosnak éreztem, és szégyelltem magam rendesen, szörnyen fontos volt nekem, hogy meglegyen és így jött ki a frusztráció. Az utolsó 5 percben huzattam meg magam, mert stop táblánál nem állt meg a kocsi kereke kellően. Ami azért nagyobb hiba sajnos.

A vizsgabiztos és oktató is hozzá van ehhez szokva és nem csinálnak belőle ügyet, ha másnál is sírás történik. Igazából láttak már ilyent többször is.

De Kérdező, nem kell ilyenre gondolnod, meglesz a jogsi és rendben lesz majd minden :)

2021. okt. 10. 17:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Atyaég. :( Ha az utolsó 5 percben történt, akkor nem is csodálom, hogy elsírtad magad. Hiszen akkor már úgy beleéli az ember magát, hogy ó igen, végigmentem, meglesz a jogsi. Aztán mégsem.
2021. okt. 10. 18:50
 16/19 anonim ***** válasza:
56%
Attól tartok pont ez volt velem, inkább az járt a fejemben, hogy "mindjárt vége is, minden oké", hogy ez lett a vége :c drága tanulópénz volt, de megtanultam a jelenre koncentrálni, még ilyen szituban is. (#14 voltam)
2021. okt. 10. 21:09
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen, az utolsó pillanatig figyelni kell, amíg vezetsz.
2021. okt. 10. 21:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te pedig ne is gondolj ilyen sírásokra.

Simán megcsinálod. ;) Sok sikert! És nem mellesleg nagyon kedvesnek tűnsz. :D

(10-es voltam)

2021. okt. 10. 21:58
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos már volt, azért kérdeztem. :D Legközelebb azért azon leszek, hogy elkerüljem.
2021. okt. 11. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!