Mit adjak az oktatómnak a sikeres forgalmi vizsgáért?
Figyelt kérdés
Tudni kell róla hogy szereti a Bayernt, 39éves férfi, vannak saját szövegei amikkel tanít, vagy mondásai.. Valami személyre szólót szeretnék :)2018. jún. 28. 20:38
2/5 A kérdező kommentje:
Az egy dolog hogy kifizettem, de nagyon jól megtanította amit meg kellett, és úgy érzem jól kijövünk egymással. Így jálám jeléül valamit ajándékozni szeretnék
2018. jún. 28. 21:00
3/5 anonim válasza:
Semmit... nem kell flörtölgetni vele, meg felesleges ajándékocskákat adni.
A nőgyógyászodnak is adsz bort, mert "kedves" volt vleed? ;)
4/5 anonim válasza:
"Úgy érzem jól kijövünk egymással."
Azért akarod megajándékozni, mert bejön (nekem ez esik le)?
Hívd el egy körre (amúgy).
"Hálám jeléül valamit ajándékozni szeretnék."
Férfi, biztos szereti, ha "megjutalmazzák", amiért *jókisfiú* volt.
"Mit adjak az oktatómnak a sikeres forgalmi vizsgáért?"
Te vizsgáztál le, nem ő.
Ha nagyon akarsz tanácsot: állíts össze egy csomagot a kedvenc piáiból meg egy két csokiból, csomagold celofánba, én a vicc kedvéért tennék bele egy játékautót is a többi aji közé, meg egy kis kártyát, amire ráírod a köszönetedet. Szerintem elég ennyi, meg egész jól is sülne el.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem jön be.. egy sokkal idősebb családos emberről beszélünk. :D miért kell egyből többet mögé képzelni? És igen én vizsgáztam le az igaz de az ő segítségével hiszen nem tanultam volna meg vezetni nélküle. Továbbá más diákjaitól is kap ajándékokat vizsgák után
2018. júl. 1. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!