Normalis ha igy erzem magam?
Sziasztok, utobbi par napban nagyon nem voltam jol.
Ketto nagy dolog nyomja a szivemet, az egyik az, hogy negyedik alkalommal buktam meg a forgalmi vizsgan, nekem ez borzaszto megalazo, es nyomaszto.
A masik egy lany miatt van. Most hetvegen talalkoztam vele, egesz jo volt, megbeszeltuk, hogy lesz folytatasa. Elotte is ismertem mar, mert egy kozos baratunk szulinapjan talalkoztunk eloszor, es ott kavartunk. Azota is beszelgettunk, de mivel o budapesti csak most tudtunk talalkozni. Kb 4-5 orara lakik amugy tolem. En mentem el hozza budapestre. Az volt a gond, hogy budapesten külön mentünk bulizni (én az én barátaimmal, ő az övéivel)aztán én annyira beruhtam, hogy smároltam egy idegen lánnyal.
Akivel délelőtt találkoztam persze nem tud erről.
Most nagyon rosszul érzem magam, és nyilván nem lehet mondani, hogy véletlen volt, de a világomat nem tudtam.. nagyon megbántam és ha nem iszom annyit, biztos nem történik meg. Magyon lelkiismeret furdalásom van. Nem vagyunk együtt a lánnyal, de megkedveltem és szerintem ő is engem. Nem volt szép dolog.
Ez a kettő miatt az utóbbi két napban kb csak sírhatnékom van (pedig évek óta nem sírtam, ám a forgalmi után kiadtam magamból), remeg a kezem, lábam, hányingerem van, figyelmetlen vagyok, mintha enyhén depressziós is..
Valaki érzett már ilyet? Mit lehet ilyenkor tenni? A lánnyal azóta nem beszéltem, és nem is lenne pofám nagyon ráírni
19/F a lány 18
Nagyon sajnálom, hogy így történt, rossz lehet. :( Mármint tudom, milyen, mert én is negyedjére buktam. XD
Tényleg nem szép dolog mással smárolni, ha már valakinek úgymond "elígérkeztél", de ha hivatalosan nem vagytok együtt, még belefér. Fiatal is vagy, szerintem ez is enyhítő körülmény, de innentől azért figyelj oda, mennyit iszol. Sem egy lány, sem egy bukott vizsga nem ér annyit, hogy miatta önkívületi állapotba idd magad.
Nem voltam másnapos a vizsgán, vagyhát technikailag igen, de az adrenalin miatt nem éreztem semmit.
Közel 70 órát vezettem.
A lánnyal azóta nem igen beszéltem, vagyhát de, de keveset.
4x bukas utan remelem sose lesz jogsid
Valaki ennyire fotykos legyen a vezetéshez annak nem szabad jogsit adni
Szia
Ugyanebben a helyzetben vagyok szinte teljesen. Annyi hogy én már ötödjére buktam meg forgalmin és lány vagyok.
Ha gondolod írj privátba. Nekem is van kialakulóm Pesten, minket 200-300 km választ el, és én is smároltam egy másik fiúval egy házibulin mert annyira részeg voltam, szóval minden stimmel.
Bár én megállapítottan vagyok depressziós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!