Létezik, hogy 250ezret kérjen el kreszre meg forgalmira?
Régen olyan olcsók voltak a kötelező gyakorlati órák, hogy kb. éhen döglöttek volna abból a pénzből az oktató, ez ma már óránként 7500 ft körül van átlagba. Ugye 30 óra a minimum, ami alatt nem is mehetsz forgalmi vizsgára, viszont ennél érdemes többel számolni, szóval ha 35-40 órát számolsz, akkor máris 262.000 - 300.000 ft-nál járunk.
Nagyon sokat változtak a dolgok az elmúlt 5-10 évben. Egy autósiskolánál dolgozok egyébként.
8 éve tettem le a jogsit akkor mindennel együtt 150 ezerbe volt benne, sőt olcsóbb lett volna, de akkor még külön volt a rutin meg a forgalmi vizsga, és az ehhez tartozó órák is. Én forgalmi vezetésnél a kötelezőn felül +5 órát kértem, mert betegség miatt kimaradt másfél hónapnyi vezetés mivel műtöttek és ameddig nem jöttem rendbe teljesen nem is mertem menni vezetni. Mivel kiestem a gyakorlatból így kértem plusz órákat már nem emlékszem hogy akkor mennyibe fájt, de azt tudom hogy vizsgákkal, mindenféle díjakkal együtt a vége nekem 150 ezerbe volt.
A barátnőm 5 éve tette le, ő csont nélkül mindenből átment elsőre, plusz órákat sem vett és neki 160-170 ezerbe volt kb az egész.
Egyik munkatársam tavaly csinálta meg, és neki 210 ezerbe volt már. A sógornőm májusba fogja kezdeni vidéken és árban neki annyit mondtak hogy minimum 230 ezerbe lesz benne, de megeshet hogy 250 ezer lesz a vége. Ha úgy van pót órákat kell vennie ha látják hogy még lesz mit gyakorolnia.
Én is pont most kezdem el, elsősegély orvosi vizsgálattal vizsgával együtt 29 ezer lesz.
Kresz meg a vezetés 240 ezer
Pedig ez szolnokon lesz, nem is pesten
Létezik, nekem több is volt.
A kresz tananyag vizsgàval 40000.
Orvosi alkalmassági:7200
Elsősegély tanfolyam 6000+ vizsga 8200
Vezetés órànként 5500, intenzív tanfolyam, lehetett volna olcsóbb, 4800 órànként, de minden nap szerettem volna menni, nem csak heti 1-2 alkalommal. Nem volt elég a 30 óra , kellett még 10:220000
Vizsgadíj:11000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!