Hányadik sikertelen forgalmi vizsga után adnátok fel?
Attól függ..
Nekem elég nehezen ment a vezetés az elején, úgyhogy az első vizsga előtt biztos voltam benne hogy meg fogok bukni. Így is lett. Elrontottam a parkolást. A második vizsgára már úgy mentem hogy tényleg eleget gyakoroltam, ment az összes parkolásos feladat. Mondta az oktató is, hogy biztosan meglesz. Nem is volt gond a vezetéssel már, viszont a megfordulásos feladatnál mikor fordultam, nem adtam elsőbbséget a várakozó kocsinak, aki ki akart fordulni. Na emiatt ismét bukás. Ekkor volt az a pont nálam is hogy fel akartam adni. De a szüleim nem engedték szerencsére. Harmadszorra sikerült. Semmi gond nem volt a vizsgán.
Azt javaslom ha nem megy neki nagyon rosszul, "csak" a figyelmetlenségen kell javítani, akkor gyakoroljon és ne adja fel! Később sem lesz jobb ha újra akarja kezdeni. Meg rengeteg pénzt dobna így ki az ablakon. Mi miatt bukott meg nem tudod?
23N
Próbálkozzon iskolaváltással. Van olyan ismerősöm akit 4-szer buktattak meg mondvacsinált indokokkal. Mikor a negyediknél a "szabálytalan kanyarodásról" ki akarta kérni a felvételt azt mondták hogy pont rossz volt a kamera. 3.-ra azért húzták meg, mert bár benézett jobbra, a vizsgabiztos szerint nem oly módon nézett be jobbra hogy biztosan tájékozódjon.
Elment egy másik autós iskolába, vett 5 órát és 2 hibaponttal első vizsgán átment.
én hatodikra mentem át..
ha veszem a fáradságot és leordítom a fejét kb másodjára meglett volna
azt azóta 5 év alatt több százerer kilométert mentem..nem azt húzzák meg aki nem tud vezetni..
tesóm vizsgán átment a STOP táblán azt annyit mondott h "a kövinél 2x megállok jó?"... és nem kamu átengedték 🤷
Köszönöm a válaszokat!
A 4. hozzászólóhoz lenne egy kérdésem: minden tanuló autóban van már kamera, vagy ez hogy működik, kitől kell kérni a felvételt?
Az 5. hozzászólóhoz is lenne egy kérdésem: hogy érted, hogy nem azt húzzák meg, aki nem tud vezetni? Szimpátia alapján döntenek, esetleg a vb kedvétől függ, vagy egy szép fehér borítékon múlik? Lefizetni semmiképpen sem szeretné, de ha nincs más mód...
embere válogatja..
általában vmin mindenkit meg tud húzni ha rossz napja van..
nem tudom le lehet-e fizetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!