Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kik azok az incelek?

Kik azok az incelek?

Figyelt kérdés
Egyre tobb helyen talalkozom ezzel a kifejezessel, de nem tudom mit jelent. Segitenetek legyszi? Koszi!

2021. okt. 7. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Úgy teszel mintha a befektetett energiáért cserébe mindenki ugyanazt a jutalmat kapná!"

Ez is hazugság. Sehol sem állítottam ilyet.

Mint ahogy az is hazugság, hogy nektek a külsőtök miatt eleve elrendeltetetten nem lehet jó nőtök.

Csak simán elvárnátok, hogy ne kelljen plusz energiát, időt, emberhez illő, szerethető viselkedést, nőkhöz normálisabb viszonyulást befektetnetek egy kapcsolatba, csak mert egyeseknek szerintetek csak úgy ölébe esik a jóság.

Ez a beteg gondolkodás.

Mások meg, ha kell, beleteszik azt a pluszt és nem maradnak egyedül.

Magányra predesztináljátok MAGATOKAT és közben a világot szidjátok.

Pszichikai betegség.

2021. okt. 26. 08:11
 62/75 anonim ***** válasza:
63%

Ha nem vennéd észre veled nem lehet vitázni, ezért nem akarok konkrét szövegeidre reagálni, mert esetedben ennek semmi értelme nincsen.

Talán olvasd vissza mikre miket reagáltál, ha értelmes ember lennék látnád az ordító ferdítéseket és logikai bukásokat.

De azt elárulom hogy nem ismersz egyetlen incelt sem, és nem is fogsz. Mert evvel a hozzáállással nem hajlandó egyetlen jóérzésű ember sem (nemhogy egy általad lenézett incel) szóbaállni veled.

Ki kíváncsi szerinted ezekre a kirohanásaidra (a femináci söpredéket leszámítva persze)?

2021. okt. 26. 09:30
 63/75 Wadmalac ***** válasza:

"Ha nem vennéd észre veled nem lehet vitázni, ezért nem akarok konkrét szövegeidre reagálni, mert esetedben ennek semmi értelme nincsen.

Talán olvasd vissza mikre miket reagáltál, ha értelmes ember lennék látnád az ordító ferdítéseket és logikai bukásokat."

"evvel a hozzáállással nem hajlandó egyetlen jóérzésű ember sem ... szóbaállni veled."

Állj szépen a tükör elé és olvasd fel. És utána gondolkodj el, hogy normális nők miért nem állnak szóba veled. Ezért.

"(nemhogy egy általad lenézett incel)"

Nem mi nézünk le titeket. Mi tojnánk rátok.

Ti gyanúsítotok minket a nyomorotok okaként, totál alaptalanul.

Ez a felháborító.

2021. okt. 26. 10:40
 64/75 Wadmalac ***** válasza:
100%

"De azt elárulom hogy nem ismersz egyetlen incelt sem, és nem is fogsz."

Képzeld, ismerek nem is egyet.

A régi barátaim közt is van egy ilyen befordult szociopata, rossz nézni, hogy teszi tönkre a saját életét.

Erőszakkal sem lehet kimozdítani az otthoni önsajnálásából és közben morog, hogy ez a szemét világ hogy kicseszik vele.

Szánalmas.

2021. okt. 26. 10:43
 65/75 anonim ***** válasza:
100%

64

“Erőszakkal sem lehet kimozdítani az otthoni önsajnálásából és közben morog, hogy ez a szemét világ hogy kicseszik vele.“

Azt hittem azt már megbeszéltük, hogy nem mindenkihez egyformán kegyes a sors. Nem mindenki egyforma. Egyik gazdasági rendszer sem fog mindenki számára jólétet és boldogságot biztosítani. Ez a pareto hatékonyság elve. Egy ember haszna és jóléte növekedése a másik ember haszna és jóléte csökkenése által valósulhat meg csupán. Természetes, hogy lesznek akik a rövidebbek húzzák. Még akkor is ha mindenki egyformán szép okos és tehetséges. Egyszerűen nincs olyan, hogy mindekinek egyformán jó.

Ezért abba kéne hagyni az ítélkezést mert van elég bajuk az ilyen embereknek, nincs szükség még a megbélyegzésre is.

Például az incelek. A fő probléma még csak nem is az, hogy nem jutnak nőhöz, ezzel megpróbálkoznának együttélni, de emellett még el kell viselniük amint a nagyokosok beléjük rúgnak, még egy púpot tesznek a hátukra, a megbélyegzést, a gúnyos mosolyokat. Ezek 10-szer nehezebbé teszik a dolgot, mintha elismernék, hogy bizony nem mindenki jár ugyanolyan jól, mert nem erről szól az élet, és végre visszakaphatnák emberi méltóságuk és vége lenne a dehumanizálásuknak. Sokkal könnyebb életük lehetne, felesleges stressztől, nehézségektől mentesülnének, és talán többet ki tudnának hozni magukból mint így, hogy a társadalom óriási nyomást varr a nyakukba.

Olvaslak egy ideig, nem vagy a legempatikusabb emberek egyike, de egyszer az életben, tedd már félre végre azt a nagy eszed és próbálj emberségesen gondolkodni!

2021. okt. 26. 11:18
 66/75 anonim ***** válasza:
100%

"Olvaslak egy ideig, nem vagy a legempatikusabb emberek egyike, de egyszer az életben, tedd már félre végre azt a nagy eszed és próbálj emberségesen gondolkodni!"

Ugyan engedd el!

Empátiát hírből sem ismeri az ilyen. Tudom amúgy én hogy mi a baja mert elég átlátszó, de nekem vele ellentétben nem kenyerem a buta személyeskedés vadidegenekkel szemben. Inkább hagyom vergődni, hamár érdemben vitázni sem lehet vele

2021. okt. 26. 11:32
 67/75 Wadmalac ***** válasza:
100%

"A fő probléma még csak nem is az, hogy nem jutnak nőhöz, ezzel megpróbálkoznának együttélni, de emellett még el kell viselniük amint a nagyokosok beléjük rúgnak, még egy púpot tesznek a hátukra, a megbélyegzést, a gúnyos mosolyokat."

Már bocs, de ez marhaság.

Látom, egy csomóan belezombultak a Joker filmbe és elhiszik, hogy mindeni a társadalom ártatlan áldozata, aki otthon sajnálja magát.

Fenéket.

A többség simán egy spirál mentén egyre kevesebbet tesz a saját sikeresebb életéért, mivel egyre kevesebbet tesz, egyre kevesebbet is ér el, így még kevesebbet tesz...

Ez a hibás, szűkülő komfortzóna-probléma.

És sokan nem hajlandóak elismerni, hogy tehetnének ellene, csak nincs hozzá lelkierejük. Ezért elkezdenek minden külső okot vádolni és elhitetik magukkal, hogy nincs kiút.

Próbáltam már többször ilyen embereket kimozdítani, segíteni nekik kijutni a gödörből és borzalmasan ritkán lehet.

Éppen mert akármennyire nem jó nekik így, változtatni még nagyobb lelki szenvedést okoz nekik.

Ugyanaz, min mikor nincs lelkierőd belekezdeni a sportba, pedig érzed, hogy kéne.

Ez ugyanaz, csak a komplett szociális életükre vonatkozóan.

"próbálj emberségesen gondolkodni!"

Nem. Nem fogom sajnálni azt, aki a saját nyomorát saját magának építi.

Azt tisztelem, aki képes ebből a gödörből kijönni.

2021. okt. 26. 11:33
 68/75 anonim ***** válasza:
100%

67

De nem mindenkinek megy ezt kéne felfogni.

Ha nagyon mélyen vagy csak a csoda segít. Az agyad is az ellenséged mert arra lett kondicionálva, hogy azon a szinten maradjon, és itt jön be az általad említett lelkierő. Ez a szempont szerinted semmiség, holott minden. Sokan már 4-5 féle mentális betegségben is szenvednek a meglévő problémák mellett. Mihez kezdesz tehát? Te is beszólsz a hajléktalannak, hogy menjen dolgozni?

Inkább tanulj pszichológiát, hogy kicsit jobban érts az emberi elméhez.

2021. okt. 26. 11:38
 69/75 Wadmalac ***** válasza:

"Az agyad is az ellenséged mert arra lett kondicionálva, hogy azon a szinten maradjon, és itt jön be az általad említett lelkierő. Ez a szempont szerinted semmiség, holott minden."

Pontosan erről beszélek.

És pont nem azt állítom, hogysemmiség, hanemazt, hogy EZ az ok.

Ez a fő ok.

Nem pedig az, hogy a külvilág miatt nincs kiút.

"Mihez kezdesz tehát? Te is beszólsz a hajléktalannak, hogy menjen dolgozni?"

Teljesen másról beszélsz és olyat adsz a számba, amit nem mondtam.

"Inkább tanulj pszichológiát, hogy kicsit jobban érts az emberi elméhez."

nullát tudtál cáfolni abból, amit írtam, úgyhogy esetleg neked kéne.

És már csak azért is merem állítani amit állítok, mert ÉN is simán lehetnék incel.

Nincs az a nő, akinek elsőre megakadna rajtam a szeme.

Túlsúlyos is vagyok, meg már 48 évesen szingli.

Munkámhoz képest keveset keresek, magyar átlag körül.

Nincs szép, menő autóm, házam.

Nem vagyok az a marketingarc, akit első ránézésre felvennének egy jó munkahelyre.

Csak én nem adom fel.

Látom, hogy vannak, akik könnyebben érnek el sikereket az élet minden területén.

És tudom, elfogadom, hogy nekem simán többet kell letenni az asztalra ahhoz, hogy legalább ne lefelé haladjak.

De tisztában vagyok a saját értékeimmel és azokat használva, stratégikusan dolgozom azon, hogy folyamatosan legyenek kisebb-nagyobb sikereim.

Igen, nőknél is. És nem csak a "bűnronda 120 kilós" nőknél. Csinosaknál, fiatalabbaknál is.

Igen, több munkámba kerül mint a "chad"-nek minősített szépfiúknak, gazdagoknak stb.

De megéri azt a plusz energiát, időt beletennem.

Simán nem adom fel.

És ettől nem vagyok incel.

És ettől minősítenek ők engem már ha nem is "chadnek", de "norminak".

Ennyi a különbség.

Hogy én nem adom fel, ők meg igen.

Régi mese a két tejbe esett békáról megvan?

Igen, én is sajnálom őket. De nem tudok segíteni rajtuk, azt nekik maguknak kell.

És ha ezt elismernék, nem is lenne velük bajom.

Azzal van, hogy nem ismerik el, hogy mást, mindenkit vádolnak a saját hozzáállásuk helyett.

A nőket felszínes, csak külső alapján választóknak nevezik, a többi férfit szemét, őket lekönyöklő nyomuló mázlistának.

Az egész világot őket lenyomó gonosz összeesküvésnek tartják.

És EZT nem tudom elnézni nekik.

2021. okt. 26. 12:15
 70/75 anonim ***** válasza:
81%

“Azzal van, hogy nem ismerik el, hogy mást, mindenkit vádolnak a saját hozzáállásuk helyett.

A nőket felszínes, csak külső alapján választóknak nevezik, a többi férfit szemét, őket lekönyöklő nyomuló mázlistának.

Az egész világot őket lenyomó gonosz összeesküvésnek tartják.”

Ugyan már. Mindenben van igazság. Az egész nem fekete meg fehér.

A mai világberendezkedésben, vagyis a liberális-kapitalistában igenis a természeti törvények, dzsungel törvénye nagyon jól érvényesül. Mert nincs beavatkozás, hogy a versenyt ferebbé tegyék így értelemszerűen azok akiknek megvannak az adottságaik hatalmas , szinte behozhatatlan előnyökkel indulnak. Ezt felesleges tagadni. És ha nem hasonlítom magam máshoz abból mi hasznom származik. Mások úgyis megteszik azt helyettem, tehát nem kikerülhető a hasonlítgatás, hisz a hierarchiát sem annak függvényében állítják fel, hogy ki milyen adottságokkal indult, nem igazítják ki a hátrányból indultak kedvéért. Tehát a genetikai hátrányok is átszövik a mindennapjaid, minden nap eszedbe juttatják, hogy te bizony hátrányból indultál és annak köszönheted jelenlegi helyzeted. Akkor hogy ne vegyem ezt tudomásul? Hogy tegyek úgy mintha nem így lenne? Hisz senkit nem érdekel a jutalmazásnál, hogy milyen előnyökkel indultál, a jutalomnál ugyanúgy eredményként fogják ezeket az előnyöket elszámolni.

Tehát erről beszélni nem hozzáállásbeli probléma hanem tisztán látás!

A nők számára igenis fontos a külső, a 21. Században ezt már ők is nyíltan felvállalják. Ha valakinek extra tehetsége van tehát Petőfi Sándor szintű költő vagy Hitler szintű szónok annak minden bizonnyal jó esélyei lesznek a nőhöz közel férközni. De akinek nem osztottak a hátrányos külső mellett extra tehetségeket, nem szónok, nem költő és ráadásul még introvertált vagy aspergeres is azzal mihez kezdesz? Simán ráfogod, hogy csak magának köszönheti. Ez a legnagyobb kulturális probléma manapság, hogy mindenért az embert okolják, a szerencsefaktort senki sem hajlandó belekalkulálni az egyenletbe!

“Az egész világot őket lenyomó gonosz összeesküvésnek tartják.“

Ha nincs is semmiféle összeesküvés az erősebb úgyis lenyomja a gyengét. Itt nincs kímélet, könyörtelen verseny van. A szép lelkedért senki nem fog jutalmakat osztogatni neked!

2021. okt. 26. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!