Kik azok az incelek?
"Szerintem ha társra vágysz az élethez, akkor még mindig jobb egy nem olyan nagyon vonzó nővel leélni az életedet, mint egyedül"
Az jo kis szexmentes tarsas magany. Tudok olyat egyedul is :)
37F incel
"Az jo kis szexmentes tarsas magany. Tudok olyat egyedul is :)"
Hat bocs, de ha igy allsz hozza, akkor egyedul magadnak koszonheted a maganyod.
Neked nem is tars kell, hanem szexkapcsolat csak, ilyen eretlen gondolkodassal. Azt meg penzert mindig kaphatsz, ha akarsz, szoval nem ertem a problemadat.
"Szerinted nincs olyan nő, aki nem talál párt magának?"
Te tényleg ennyire sötét vagy?
Nem vagy képes értelmezni amit írok
"Nem azt írtam, hogy minden legyen mindegy, ne sarkíts. Csak ha nem telik Ferrarira, akkor nem kezdek el sírbókolni, hogy de szar nekem, hogy utálnak az autók, hanem veszek egy Opelt vagy egy Suzukit, és élem azzal az életemet."
Ennél sz.rabb hasonlat nem jutott eszedbe? Nem megyek bele, mert eleve béna a hasonlat, a két dolog teljesen más. Ha neked az autóvásárlás egyenlő a tarskereséssel, akkor nálad nem stimmelnek a dolgok.
"Szerintem ha társra vágysz az élethez, akkor még mindig jobb egy nem olyan nagyon vonzó nővel leélni az életedet, mint egyedül."
Az érdemi értelmesebb rész, amire már érdemben lehet reagálni is.
De hamis ez is, mert ugyan az állítás igaz, de amit sugall az hamis. Nem kell eleve nagyon vonzónak lennie az illetőnek, ez a képzet jellemzően hamis. Elég ha valamennyire vonzó hogy teljesen megfeleljen.
Namost ugye a probléma a valós választási lehetőségekkel vannak, mert amiből egy átlag vagy az alatti férfi választhat, az legtöbbször az örök magány vs. abszolút nem vonzó nő. És rohadtul nem vonzó hogy pontosan miféle választási lehetőségeink vannak!
S mivel az incelek többsége a választásnál az örök magányra voksolt, ezért sejthető hogy a másik út nem tűnik túl biztatónak
Nem vagyok maganyos (egyedullet ≠ magany), de annak nem latom ertelmet, hogy magam melle veszek valakit, aztan fizetos szexszolgaltatasokat veszek igenybe melle. A szex- es parkapcsolat nalam nem kompartmentalizalhato, mert nem no vagyok :)
37F incel
#24, ebből is látszik, hogy neked szexpartner kell, nem társ. Szexpartnert vehetsz magadnak bármikor.
De ilyen hozzáállással mindig is magányos fogsz maradni. Akár találnál magadnak számodra elfogadható nőt, akár nem.
Ebbol is latszik, hogy nekem, a nokkel ellentetben, van moralis tartasom, mert nekem mind a ketto kellett volna egy szemelyben. Mert szamomra a parkapcsolat az szerelem es szovetseg :)
37F incel
"Te tényleg ennyire sötét vagy?
Nem vagy képes értelmezni amit írok"
És ebből most már szerinted sikerül értelmeznem?
"Ennél sz.rabb hasonlat nem jutott eszedbe? Nem megyek bele, mert eleve béna a hasonlat, a két dolog teljesen más. Ha neked az autóvásárlás egyenlő a tarskereséssel, akkor nálad nem stimmelnek a dolgok."
Írtam valahol, hogy egyenlő a kettő? Ne forgasd ki a szavaimat.
"De hamis ez is, mert ugyan az állítás igaz, de amit sugall az hamis."
Nem tudom, mit sugall, én azt írtam, hogy szerintem még mindig jobb egy olyan nő mellett leélni az életedet, akire nem áll fel a cerka a nap minden percében, csak heti egy-két alkalommal, mint egyedül.
"Namost ugye a probléma a valós választási lehetőségekkel vannak, mert amiből egy átlag vagy az alatti férfi választhat, az legtöbbször az örök magány vs. abszolút nem vonzó nő."
Ez meg szimplán nem igaz. Jártál te már kint az utcán? Szerinted minden férfi alfahím, aki nem egyedül sétálgat odakint? 10 pár közül egy az, amelyiknek alfahím a hím fele, a többi kilenc nem az.
"az incelek többsége a választásnál az örök magányra voksolt"
Így van, de ez az ő választásuk, az ő hibájuk, nem másé.
"Ebbol is latszik, hogy nekem, a nokkel ellentetben, van moralis tartasom,"
Hát szerintem a te morális tartásod már ott elbukik, hogy előszeretettel nevezed incelnek magadat. Normális ember szerintem nem élvezi az incel életmódot, és főleg nem akarja ezt mindenáron a világ tudtára adni, hanem inkább menekülni próbál belőle.
"de ez az ő választásuk"
Ez a valasztas kenyszer. Az incelbol az in.
De ez van, ez a mi utunk.....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!