Kik azok az incelek?
10
Az esetek többségében a férfihormon határozza meg mennyire vonzó egy férfi, mert a férfihormonnak vannak külsőnismertető jegyei.
11
Plusz a féfihormon adja a magabiztosságot, bátorságot, merészséget stb…ami ugyancsak vonzó és izgató egy nőnek.
9
“Tehát 45% meg NEM.”
Csak a 45% jelentős része úgy talál magának nála magasabb párt, hogy nem is feltétlen keres. Azért nem nehéz ügy, figyelembe véve, hogy sok lány 160-165 cm. Maradhat néhány százalék aki valóban szabad, de lehet, hogy pont ők nem az esetei a srácnak. Az 55% nagyon magas arány :)
“Mindenkinek vannak negatív kapcsolati tapasztalatai, akinek voltak valaha is kapcsolatai. Csak van, aki ezen túl tud lépni, van, aki meg nem, van, aki meg meg sem próbálja, kétszer próbált bénán ismerkedni, de lerázták, ennyi is volt a befektetett energia.”
Csak ne tegyél egyenlőségjelet! Mert lehet, hogy van akinek volt 2 enyhébb és van akinek volt 300 durvább. Ugyanazt a hatást váltják ki? Ugyanolyan rossz? Nem!
“Azt hiszed, aki sikeres kapcsolatban van, annak nem kellett sokszor próbálkoznia, mire összejött?“
A környezetemben max 1-3 próbálkozás után lett mindenkinek barátnője. Vagyis akik nem csúnyák. Ha valaki már a tizediknél próbálkozik annak a hírneve is lemegy és a hátrányos külsejével egységben egyre nehezebb lesz, hogy valahogy összejöjjön. Ezek a pasik ha becsajoztak az rendre külföldi szegény országbeli lányokkal történt, vélhetően más előnyök miatt.
Szóval továbbra sem vagy hajlandó a leghalványabb esélyt sem mérlegelni, hogy te csinálsz valamit rosszul, igaz?
Semmilyen érvet elfogadni, ami mutatja, hogy a pártalálás nem csak és főleg nem elsősorban a genetikán múlik.
És továbbra is a világnak kéne hozzád igazodni, nem neked a világhoz.
Na pont ezzel van a baj.
"Semmilyen érvet elfogadni, ami mutatja, hogy a pártalálás nem csak és főleg nem elsősorban a genetikán múlik."
Nem, ilyen érvetek sincs, de ha lenne sem lehetne elfogadni, a valóság úgyis rácáfol
14
“Szóval továbbra sem vagy hajlandó a leghalványabb esélyt sem mérlegelni, hogy te csinálsz valamit rosszul, igaz?“
De, ezt mindig nyitva tartom, a halvány remény él bennem, meg szerintem másokban is.
Csak az a gond, hogy eddig nem kaptunk hasznavehető tanácsokat, ahogy most sem fogunk.
Tehát de, az esélyt annak, hogy tévedek fenntartom, csak a cáfolatok késlekednek, az évek meg pörögnek.
16 szóval te egy ilyen incel vagy itt?
Miért nem keresel incel nőt magadnak? Olyat, aki nem a legszebb, de legalább el tudna fogadni a hibáiddal együtt.
"Miért nem keresel incel nőt magadnak? Olyat, aki nem a legszebb, de legalább el tudna fogadni a hibáiddal együtt."
Tökéletes riposzt.:D
Minden elismerésem.
"Miért nem keresel incel nőt magadnak?"
Most sírjak vagy nevessek ezen?
Nem a 16# vagyok, de ezen fennakadtam.
Egyrészt női incelek nem léteznek, akikre illik is az incel jelző (nagyon minimális számban), azok nőként ezt a jelzőt elutasítják.
Emellett nyilván olyan partnert keres mindenki aki őt vonzza, és nem az a szempont hogy neki minden legyen mindegy.
Ez mindkét nemnél hasonlóan működik, a vonzót keressük, aki nem feltétlenül a legszebb, de érdekel minket. Hibái meg mindenkinek vannak bőven, a vonzó embereknek is. Csak a vonzó emberek hibáit valamiért mindenki sokkal könnyebben elfogadja, ez az undorító emberi természet (mindkét nemre igaz)
"Egyrészt női incelek nem léteznek,"
Miért mondod hogy nem léteznek? Szerinted nincs olyan nő, aki nem talál párt magának?
"nőként ezt a jelzőt elutasítják."
Nyilván, normális ember nem a hátrányaival akar tetszelegni, hanem az előnyeivel.
"Emellett nyilván olyan partnert keres mindenki aki őt vonzza, és nem az a szempont hogy neki minden legyen mindegy."
Nem azt írtam, hogy minden legyen mindegy, ne sarkíts. Csak ha nem telik Ferrarira, akkor nem kezdek el sírbókolni, hogy de szar nekem, hogy utálnak az autók, hanem veszek egy Opelt vagy egy Suzukit, és élem azzal az életemet.
Szerintem ha társra vágysz az élethez, akkor még mindig jobb egy nem olyan nagyon vonzó nővel leélni az életedet, mint egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!