Kik azok az incelek?
"Jártál te már kint az utcán? Szerinted minden férfi alfahím, aki nem egyedül sétálgat odakint?"
Nem, mivel szelektív látással rendelkeznek..csak azt veszik észre, ami őket igazolja. Tudod, mint a laposföldesek..Ha úrhajóval kilőnék őket az űrbe hogy saját szemmel lássák azt, hogy a föld lapos..azt se hinnék el.
En vegervenyesen 30 eves koromban adtam fel. Ott realizalodott, hogy ez biza nem fog osszejonni.
Es az nem "fordulopont", hanem egy tapasztalasi folyamat, ami ha koran elakad, akkor az nem jo.
Vagyis ha nem vagyok vonzo a nok szamara, akkor nem lesz "fordulopont", es utana igen.
37F incel
De neked nem az a bajod, hogy nem vagy vonzo, hanem az, hogy nem minden no szamara vagy vonzo.
Jartal mar ugy, hogy megtetszett egy no, de mikor picivel jobban megismerted, akkor elveszitette a vonzerejet?
"Jartal mar ugy, hogy megtetszett egy no, de mikor picivel jobban megismerted, akkor elveszitette a vonzerejet?"
Nem. Csak forditva. Eleinte kevesbe tetszett.
37F incel
Végkövetkeztetés:
Nem azért vannak egyedül, mert semmilyen nő nem áll velük szóba, hanem mert KÜLSŐRE jobb nőt akarnak, mint akihez jutnának.
És közben azon sírnak, hogy a külsejük miatt nem kellenek SENKINEK.
Na ez a szánalmas.
37#
Gőzöd nincsen arról sem hogy kikről beszélsz, nemhogy tudnád miért és milyen nők után vágyva sikertelenek.
A végkövetkeztetés sokkal inkább az hogy aki buta de szeret okoskodni, annak nagyon bosszantó és értelmetlen beszólásai vannak
Tőled egyedül ennyit tudtunk meg.
"Jartal mar ugy, hogy megtetszett egy no, de mikor picivel jobban megismerted, akkor elveszitette a vonzerejet?"
Velem inkább egy hullámzó megítélés fordult elő:
Egy fiatal lány először abszolút nem tetszett, majd megtetszett mikor elkezdtem megismerni, majd teljesen megundorodtam tőle mire jobban megismertem.
A bájossága vonzott, miközben elég csúnya volt, de az ostoba r.bancos természete ami felszínre tört, hányingerkeltőnek bizonyult.
Amúgy mit akartál te mondani ezzel a kérdéssel?
"Gőzöd nincsen arról sem hogy kikről beszélsz, nemhogy tudnád miért és milyen nők után vágyva sikertelenek."
Nyisd már ki a szemed.
Elég csak itt a GYK-n körülnézni, min megy az incel vinnyogás.
Azon, hogy nem kapnak baromi jó nőket, mert azokat lenyúlják a "chadek". Már ez sem igaz, de sorban az itteni képviselői ennek a hülyeségnek felfortyannak, ha bárki csak fel meri vetni, hogy esetleg nem külső alapján kéne nekik sem keresgélni.
Mi a válasz? Hogy nehogymár neki bűnranda dagadt nővel kelljen beérnie.
És minden kommentből sugárzik a kiállhatatlan, rögeszmés, makacs, önfejű, önző hozzáállás.
Ez önmagában elég az egyedül maradáshoz.
És a külsőre fogják.
Erről szól az összegzés és jogos.
Te meg simán 30 évesen feladtad, mert addig nem találtad meg "álmaid nőjét", akit nem tudsz kompromisszummal módosítani magadban.
Az incel szó az önkéntelen egyedüllét.
De az incel "mozgalom" képviselői nem simán egyedül vannak, hanem egybevágóan a világot, a nőket állítják ezért bűnösnek, teljesen elutasítva, hogy ők lehetnek a hunyók.
Arról én nem tehetek, hogy az eltérő okaid ellenére te odasorolod magad hozzájuk.
De akkor ne nyavalyogjál sértetten, te magad soroltad magad oda.
39
Ne hazudj, senki nem akar top fotomodell nőt! Csak átlagosan szép, vagy esetleg aranyos nőt. Ezt szerintem a nők 80%-a hozza is. Szóval akkor mi a gond? Hogy a 80%-ból válogatunk? Szörnyű! Mennyire felszínesek vagyunk!
“De az incel "mozgalom" képviselői nem simán egyedül vannak, hanem egybevágóan a világot, a nőket állítják ezért bűnösnek, teljesen elutasítva, hogy ők lehetnek a hunyók“
Ha ki akarják őket genetikai alapon szelektálni, az egész vérvonalukat kiiktatni akkor mégis mi a fenét kellene kiáltanunk? Azt hogy Bravó!!!? Nyilván nem fogunk örülni neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!