Bevizezitek ti is a fogkefét mielőtt rányomjátok a fogkrémet?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 02:02
5/20 anonim válasza:
Nem, mióta elmondta a fogorvosom, hogy úgy hatnak a legjobban a fogkrém alapanyagai, ha nem vizezed be a fogkefédet fogmosas előtt, utána pedig nem öblíted ki a szádat.
6/20 anonim válasza:
Igen. Szerintem erre magamtol jottem ra, annyira adta magat.
7/20 anonim válasza:
Nem. Párom mindig kéri, hogy vizezzem be az övét, én a sajátom nem szeretem.
8/20 anonim válasza:
Ha nem oblitem ki a szamat akkor tele lesz nyallal
9/20 anonim válasza:
"Az első hiba a napi rutinban a fogkefe, vagy a rányomott fogkrém bevizezése. Ugyanis maga a felhabzó fogkrém már nem tisztít olyan jól! A fogkrém sűrű paszta állapotában a leghatékonyabb, akkor érvényesül legjobban dörzsölő hatása. Ráadásul a fogkefe sörtéi is akkor végzik leghatékonyabban munkájukat, amikor nincsenek átnedvesítve. Ezen okokból kifolyólag akkor tesszük legtöbbet fogaink egészségéért, ha fogmosás előtt se a fogkefe sörtéit, se a rányomott fogkrémet nem nedvesítjük be!"
10/20 anonim válasza:
Tényleg igaz, hogy nem szabad kiöblíteni a szádat fogmosás után. Ha lemosod a fogpasztában lévő fluoridot a fogadról, úgy nem fog hatni.
Egy ideig kellemetlen, de hozzá lehet szokni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!