Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bevizezitek ti is a fogkefét...

Bevizezitek ti is a fogkefét mielőtt rányomjátok a fogkrémet?

Figyelt kérdés

2021. aug. 28. 02:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. aug. 28. 04:57
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Én nem, mert értelmetlen dolognak tartom. Ja és pontozzatok csak le fogkefe bevizesítők😄😄
2021. aug. 28. 05:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Úgy látom ebből háború lesz! 😂
2021. aug. 28. 05:10
 14/20 anonim ***** válasza:
40%

#10:

Hát lehet hogy te neked jó érzés, hogy össze-vissza ragad a szájüreged a beszáradt fogkrémtől, a legtöbb ember szerencsére nem ennyire debil. Ja, én világ életemben bevizeztem/öblögettem, és évről évre megdícsér a fogorvosom, mivel konkrétan semmi baja a fogaimnak. Ő meg az életbe nem mondott olyat, hogy nem szabad bevizezni, ezt valamilyen hippi mondhatta neked, aki mindenképpen alternatívan akar gondolkodni.

Egyébként ez legyen a legnagyobb problémátok az életben. Hippik. 😃

2021. aug. 28. 05:20
 15/20 anonim ***** válasza:
48%
Igen, sőt még azután is bevizezem egyszer, hogy rányomtam a fogkrémet. :D
2021. aug. 28. 08:02
 16/20 anonim ***** válasza:
40%

Mi lenne ha 1 percet rászánnátok, hogy utánaolvastok vagy néztek a dolgoknak mielőtt okoskodni kezdtek? Igenis a legtöbb fogorvos megmondja neked, hogy nem kell öblíteni csak kiköpni fogmosás után. Az enyém is ezt mondta. Attól hogy ti egy csecsemő akaraterejével bírtok, még így van. Sőt még nagyon sok fogpasztának a használati utasításánál is oda van írva, hogy köpd ki és hagyd rajta legalább pár percig.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. aug. 28. 19:55
 17/20 anonim ***** válasza:
32%
Es a folyamatosan termelodo nyalat nyeljem le vagy szaladgaljak 1 percenkent a mosdoba kiköpni?
2021. aug. 29. 05:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Kiköpöd rendesen és kész, nem kell szaladgálni. A listerin után se öblítesz vízzel remélem. Annak se lenne sok értelme.
2021. aug. 29. 19:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Folyamatosan termelodik a nyal azzal micsinaljak?
2021. aug. 29. 21:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Félek a bevizezős fogkefésektől ☹️
2021. aug. 29. 23:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!