Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Átmenjek erre a 3.5 hónapra...

Átmenjek erre a 3.5 hónapra egy másik kollégiumba?

Figyelt kérdés
Messze van a mostani az egyetemtől, maga a hely se a legjobb, tegnap viszont értesítettek, hogy felvételt nyertem várólistáról az egyik, a karomhoz közeli koliba. A havi díja is olcsóbb lenne. Átmenjek?
tegnapelőtt 00:48
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Honnan tudjuk? 3.5 hónap nem sok, de ha ennyire szar a mostani, akkor lehet hogy jobban járnál. Ha nem nagy macera a költözés, akkor menjél.
tegnapelőtt 00:58
 2/7 anonim válasza:
100%

Ezt neked kell tudnod melyik felelne meg jobban.

Olcsóbb a havi díj valamivel és közelebb van.

Viszont átkéne mégis költöznöd.

Ha úgy érzed kibírhatatlan és mennél, akkor menj. Ha viszont tűrhető, akkor azt a 3,5 hónapot kibírod valahogy.

Én a helyedben azt a 3,5 hónapot már kibírnám valahogy, bár ez a körülményektől is függ.

tegnapelőtt 00:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Voltam már ott. Sokkal jobb volt. Csak na, biztos hülyének néznek majd, hogy erre a kis időre átköltöznék. 🤣 Nincs, sok cuccom amúgy.
tegnapelőtt 01:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Masok meg azert neznek hulyenek ha nem koltozol at, pedig megtehetned. Megint masok meg azert, mert attol fuggoen koltozol hogy valakik hulyenek neznek-e. Mit foglalkozol vele?
tegnapelőtt 01:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én költöznék
tegnapelőtt 06:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt se írtad, hányadéves vagy. A 3,5 hónap arra vonatkozik, hogy ez az utolsó éved? Mert akkor már nem érdemes. Ha viszont csak erre a tanévre értetted és ősszel folytatod, akkor igenis érdemes. Egyáltalán: ha most átmész, akkor ősszel neked ott már fix helyed lesz, vagy minden tanévben újra döntenek rólatok?

És természetesen mérlegelni kéne, mennyivel van közelebb, mennyivel olcsóbb, téged mennyire zavartak ezek a dolgok eddig stb.

tegnapelőtt 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:

3-4-re:

Egyesek meg azért nézik hülyének, hogy egyetemista létére ezt nem tudja saját maga eldönteni. :-)))

tegnapelőtt 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!