Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A konyhás nem adott nekem...

A konyhás nem adott nekem ebédet, mert nyolc órám volt a másik iskolában! Pedig bevan fizetve, és 15:00 után jöttem a kollégiumba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
szept. 11. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Mi a szabály? Gondolom, ez minden héten így lesz. Utána kell nézni.

Ha ott csak 15:00-ig van étkeztetés, akkor nem tudsz ott enni 15:00 után.

Igaz nekem nem másik iskolában, hanem a sajátban volt így. Ha 7 óránk volt, akkor előtte valamelyik szünetben kellett megebédelnünk, mert a 7. óra után már zárva volt az ebédlő.

szept. 11. 13:21
 2/9 Iriome válasza:
32%
Ez azért rohadt gáz. Mire fizet akkor?
szept. 11. 13:26
 3/9 Metionin ***** válasza:
89%
Milyen messze van a suli a kolitól? Az nem megoldás, hogy leadsz reggel egy ételhordót és az utolsó szünetben átugrasz érte vagy kiadják neked amikor visszaérsz?
szept. 11. 13:28
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
2: Arra, hogy a megadott időben ott ehet. Ha este 8-kor végezne, akkor este 8-ig kéne konyhának lenni? Gondolom, nem titok, hogy mettől meddig van étkeztetés és ennek tudatában fizették be.
szept. 11. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

15 óráig vannak általában nyitva a sulis konyhák, mivel addig tart a munkaidejük az ott dolgozóknak.

Ha ezután nem kapsz ételt, akkor sajnos nem jogos a felháborodásod, mivel nem várhatod el, hogy munkaidejükön felül kiszolgáljanak.

Tanultál belőle, esetleg ha tudod, hogy ez rendszeres lesz, előre le lehet beszélni a konyhásokkal, hogy mondjuk egy kis dobozba elrakják neked. Velem is fordult ilyen elő gimis korszakomban és meg lehet oldani, csak nem kell egyből felkapni a vizet és mindenki mást okolni. :D

szept. 11. 13:31
 6/9 Iriome válasza:
11%
Ja, de mindenki tudja hogy a konyhások szétlopják a konyhát, és csomagtartóból árulnak... Nyíregyen id ez megy, Devrecenben is, stb... Ergo lenne rá lehetőség. És nem szórakozott, a kötelezettsêgét teljesítette... A rendszer szar. Maradjon akkor 16:00-ig a konyha és mindenki tud enni
szept. 11. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Amennyiben kifizeti valaki a konyhást, hogy 16 óráig dolgozzon, akkor addig lennének. De ismerjük a dolgokat és ott spórolunk, ahol tudunk itt. :)
szept. 11. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
6: Persze, te is maradj minden nap 1 órával tovább dolgozni :D
szept. 11. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Meddig van hivatalosan nyitva az ebédlő?

Ha ilyen van, szerintem meg lehetne beszélni a nevelővel (vagy nem tudom, mennyi idősek vagytok, milyen szabályok vannak ott, ez hogyan működik), hogy ezeken a napokon XY hozza el az ebéded, így nem megy kárba, és te is meg tudod enni, ha napközben nem tudsz bemenni ebédelni órák közt.

Nálunk is voltak olyan napok gimiben, hogy csakis úgy tudtunk ebédelni, ha gyorsan elrohantunk órák között az egyik 10 perces szünetben, különben olyan későn végeztünk, hogy bezárt az ebédlő.

szept. 11. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!