Mikor szaporodtak el ennyira a négerek idehaza, illetve
honnan jöttek?
Figyelt kérdés
A hétvégén ellátogattam egy vidéki városba (Pécs), és szinte sokkolt, mennyi néger van. Hasonló, talán rosszabb a helyzet Debrecenben és a fővárosban. Nyilván nem vetekszik a számuk mondjuk egy német a német nagyvárosok egyedeivel, de mégis aggasztó és fertelmes. Nagyon nagy baj lehet ebből, ha a cigányok esetéből indulunk ki.
Honnan és miért jöttek? Dolgozni sose láttam őket; talán egyetem?
A tudomány nem tényeket állít, hanem hipotéziseket (feltevéseket), de úgy néz ki, ehhez sem értesz.
2021. szept. 8. 10:25
22/29 anonim válasza:
Hát úgy néz ki.
2021. szept. 8. 17:01
23/29 elistvan válasza:
Anyám 19-es. Szerintem te kevered a svédet a szlovákkal.
2021. okt. 4. 11:29
24/29 anonim válasza:
19. Részben én is szlovák vagyok, de még a hajam sem szőke.
2021. okt. 28. 23:22
25/29 hun_74 válasza:
Ne szépítsük, itt Budapesten, pl.
a Népszínház utca környékén, a legtöbb drogdíler.
Elvesznek egy magyar csajt az állampolgárságért, majd csinálnák neki 1-2 gyereket. Sokan pl. eltartatják magukat a feleségükkel.
2021. dec. 16. 21:08
26/29 anonim válasza:
25#
Tudsz példát is mondani erre a sok emberre, vagy te is csak a levegőbe beszélsz. Honnan tudod hogy olyan sok ott a drogdíler? Csak nem te is egy vagy közülük?
2021. dec. 20. 21:20
27/29 hun_74 válasza:
26# Arra lakom, tehát nap mint nap látom. Azonkívül még anno a Zöld Pardonban ismertem, nem egy oda lejáró négernek a nőjét, úgyhogy meséltek nekem sztorikat. Látom, hogy fáj neked az igazság, ezért megpróbálsz személyeskedni.
2021. dec. 21. 08:37
28/29 anonim válasza:
27# Az hogy megkérdeztem, hogy te is közülük való vagy e az nem személyeskedés. Ez csak egy szimpla kérdés volt, ahogy a többi is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!