Mostanában miért szaporodtak meg a fura kérdések ?
Több mátyásos kérdező is van.Egyikük voltam.
De engem tudományos szemléletből érdekel, hogy a korabeli haditechnika mit tudott volna kezdeni ekkora hadi fölénnyel, vagy ha kicsit jobban kihasználták volna az akkori tudást és alapanyagot, csinálhattak volna kis méretű rakétavetőt, vagy egyéb harci eszközöket.
Nem tudom, gondolom unatkoznak az emberek. Volt olyan, amelyik tetszett, jól volt megfogalmazva és el is gondolkodtam rajta én is, de van, amin látszik hogy csak baromkodás.
Foglalkozik a témával egy videós is, elég jól meg vannak csinálva a videói, bár angolul nem árt tudni hozzá, viszont valamennyi érthető nyelvtudás nélkül is, itt az egyik, hogy egy zászlóalj tengerészgyalogos, ha visszamenne az időben, akkor legyőzhetne-e egy 100.000 fős mongol hordát:
"És hol vannak a Mihályos, zeppelines kérdések?"
Ne fesd falra az ördögöt
Meg is kérdezték miért meg hol voltak a léghajók a török csatákban...
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Az MI mesterséges csetrobotokat tesztelik, hogy a választásokra készek legyenek vele.
Majd figyeljétek meg, a választások közeledtével mik lesznek, a pokol fog elszabadulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!