Mikor szaporodtak el ennyira a négerek idehaza, illetve
honnan jöttek?
Figyelt kérdés
A hétvégén ellátogattam egy vidéki városba (Pécs), és szinte sokkolt, mennyi néger van. Hasonló, talán rosszabb a helyzet Debrecenben és a fővárosban. Nyilván nem vetekszik a számuk mondjuk egy német a német nagyvárosok egyedeivel, de mégis aggasztó és fertelmes. Nagyon nagy baj lehet ebből, ha a cigányok esetéből indulunk ki.
Honnan és miért jöttek? Dolgozni sose láttam őket; talán egyetem?
Már Fekete Pákó is egyetemre jött ide 1994-ben, szerinted? Aztán van amelyik itt marad, a többi hazamegy.
2021. júl. 18. 18:08
2/29 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, nem is azt kérdeztem, mikor ütötték fel a fejük. Eddig is lehetett látni őket hébe-hóba, de az elmúlt években elharapódzott a helyzet. Egyet fordul az ember egy plázában, és vagy egy tucatot összeszámol.
2021. júl. 18. 18:15
3/29 anonim válasza:
Én nem tapasztalom őket balhésaknak. Vannak, élnek, tény és való, van 1-1 terület, ahol több van, kissé UFÓ, hogy miből élnek, de nincs szerintem gond velük.
2021. júl. 18. 18:35
4/29 A kérdező kommentje:
#3 Mert kis számban vannak. Olaszországban, nyugati országokban és Amerikában meggyűlik velük mindenki baja. Anno a cigányokról is vélekedtek. Elvoltak, néha loptak egy tyúkot, aztán berobbant a szaporulat, és most itt vagyunk.
2021. júl. 18. 18:47
5/29 A kérdező kommentje:
#5 Persze, minden bizonnyal. Mondjuk a rasszizmusnak nem tudom, mi köze a hasznossághoz és szardarabsághoz.
2021. júl. 18. 19:43
6/29 anonim válasza:
Kérdező, ezek nem harlemi feketék, általában valamilyen ösztöndíjjal tanulnak Magyarországon, vagy baromi gazdag szülőkkel rendelkeznek, így a többség nem rendetlenkedik itthon. Szépen elvannak, nekem nincs velük bajom az egyetemen, sőt, sokkal rendesebbek mint az átlag magyar hallgatók.
2021. júl. 18. 23:05
7/29 anonim válasza:
Dzsozef jönni Kámbodzsá
2021. júl. 19. 00:47
8/29 anonim válasza:
Kérdező, velük ne foglalkozz, nincs velük baj.
A mi migránsaink azok, akikkel a baj van(cigók)
2021. júl. 19. 07:38
9/29 anonim válasza:
Mit zavar?
2021. júl. 19. 08:02
10/29 anonim válasza:
Nekem nincs semmi bajom velük, személyesen is ismerek többet.
Tanulni, dolgozni jöttek, rendes emberek.
Valóban a saját rétinégereinkkel kellene foglalkozni, velük van baj.
És erre persze rásütik, hogy én mekkora köcsög rasszista vagyok. Pedig senki más nemzetségűvel nincs problémám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!