Mikor szaporodtak el ennyira a négerek idehaza, illetve honnan jöttek?
A hétvégén ellátogattam egy vidéki városba (Pécs), és szinte sokkolt, mennyi néger van. Hasonló, talán rosszabb a helyzet Debrecenben és a fővárosban. Nyilván nem vetekszik a számuk mondjuk egy német a német nagyvárosok egyedeivel, de mégis aggasztó és fertelmes. Nagyon nagy baj lehet ebből, ha a cigányok esetéből indulunk ki.
Honnan és miért jöttek? Dolgozni sose láttam őket; talán egyetem?
Pesti vagyok. Rengeteg a kinai, arab stb. Es tudod mi a poen muci? Az, hogy ezek sz.rra dolgozzak magukat meg akkor is, amikor te a sorodet vedeled a meccsek elott vagy nezed a propagandat.
Es tudod mi az extra? Kedvesebben szolgalnak ki, mint a magyar kisboltokban, ahol a bevetelt egy tetves ajtocserere is sajnaljak vagy egy tisztasagi festersre es kepzeld, pesten nem ezek bunoznek.
13#
A keveredés a legegészségesebb dolog. Minél inkább eltérő génállományúak az emberek, annál kisebb az utód fogyatékosságának az esélye.
A magyar nőkre se véletlenül mondják, hogy a legszebbek a világon, mivel itt rengeteg nép keveredett az évszázadok során és nagyonvegyes a génállomány. De ha csak megnézed a környező országokat, mindenhol ez a helyzet. Pl. a cseh, szlovák, szlovén nők is nagyon szépek.
A honfoglalástól kezdve, voltak itt, avarok, tatárok, habsburgok, törökök, oroszok, svábok, szóval volt keveredés bőven, úgyhogy a keveredésnek hosszútávon igenis nagyon jó hatásai vannak. Ez tény!
14
Tényleg nem unjátok még a fajkeveredés hányingerig való erőltetését?
19#
Tehát azt állítod, hogy az összes szlováknak kivétel nélkül, vagy csak az a 2, amit láttál.
Történelmi és biológiai tényekről, nem fogok vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!