Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor szaporodtak el ennyira...

Mikor szaporodtak el ennyira a négerek idehaza, illetve honnan jöttek?

Figyelt kérdés

A hétvégén ellátogattam egy vidéki városba (Pécs), és szinte sokkolt, mennyi néger van. Hasonló, talán rosszabb a helyzet Debrecenben és a fővárosban. Nyilván nem vetekszik a számuk mondjuk egy német a német nagyvárosok egyedeivel, de mégis aggasztó és fertelmes. Nagyon nagy baj lehet ebből, ha a cigányok esetéből indulunk ki.

Honnan és miért jöttek? Dolgozni sose láttam őket; talán egyetem?

2021. júl. 18. 17:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
92%

Pesti vagyok. Rengeteg a kinai, arab stb. Es tudod mi a poen muci? Az, hogy ezek sz.rra dolgozzak magukat meg akkor is, amikor te a sorodet vedeled a meccsek elott vagy nezed a propagandat.

Es tudod mi az extra? Kedvesebben szolgalnak ki, mint a magyar kisboltokban, ahol a bevetelt egy tetves ajtocserere is sajnaljak vagy egy tisztasagi festersre es kepzeld, pesten nem ezek bunoznek.

2021. júl. 19. 09:09
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nem látsz valakit dolgozni, nem azt jelenti, hogy nem dolgozik. Én pl. még egy családtagomat se láttam dolgozni, mindig csak melón kívül látom őket. XD
2021. júl. 20. 16:14
 13/29 anonim ***** válasza:
22%
Én sem megyek Afrikába, ők se jöjjenek ide. Azt majd nézhetjük félnéger gyerekeket... az meg aztán nem szép látvány... Szerintem is ultra gáz, hogy sok magyar fiatal nem tud az anyagi helyzete miatt egyetemre menni, erre az állam milliókat költ ezekre a jöttmentekre...
2021. szept. 4. 11:42
 14/29 anonim ***** válasza:
24%

13#

A keveredés a legegészségesebb dolog. Minél inkább eltérő génállományúak az emberek, annál kisebb az utód fogyatékosságának az esélye.

A magyar nőkre se véletlenül mondják, hogy a legszebbek a világon, mivel itt rengeteg nép keveredett az évszázadok során és nagyonvegyes a génállomány. De ha csak megnézed a környező országokat, mindenhol ez a helyzet. Pl. a cseh, szlovák, szlovén nők is nagyon szépek.

A honfoglalástól kezdve, voltak itt, avarok, tatárok, habsburgok, törökök, oroszok, svábok, szóval volt keveredés bőven, úgyhogy a keveredésnek hosszútávon igenis nagyon jó hatásai vannak. Ez tény!

2021. szept. 4. 13:51
 15/29 anonim ***** válasza:
72%
Egyetemre jönnek általában külföldiek és aztán itt ragadnak vagy munka vagy párkapcsolat miatt,ennyi
2021. szept. 4. 14:01
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
#14 Sajnálom, hogy ennyi baromságot beveszel...
2021. szept. 4. 14:25
 17/29 anonim ***** válasza:
45%

14

Tényleg nem unjátok még a fajkeveredés hányingerig való erőltetését?

2021. szept. 4. 15:06
 18/29 anonim ***** válasza:
Sajnos az állam őket támogatja, nem pedig a magyar diákokat... itt tartunk.
2021. szept. 7. 10:23
 19/29 anonim ***** válasza:
51%
A szlovákoknak még a faszszőrük is szőke, azok hol keverékek, kedves 14-es???
2021. szept. 7. 21:24
 20/29 anonim ***** válasza:
63%

19#

Tehát azt állítod, hogy az összes szlováknak kivétel nélkül, vagy csak az a 2, amit láttál.

Történelmi és biológiai tényekről, nem fogok vitatkozni.

2021. szept. 7. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!