Miért szaporodtak meg ennyira az oltásellenesek? Kb. egy éve még teli szájjal röhögtek ugyanezek az emberek az oltáselleneseken, most meg ők lettek azok.
Szerintem csak a covid oltást ellenzik sokan, nem minden egyes vakcinát.
Ez meg teljesen érthető, mert a járványkezelésben is teljesen ellentétes dolgokat állítottak szinte egyik napról másikra a kormányok és a who (pl kell a maszk, vagy nem), ezek után meg nem sokan bíznak az általuk propagált vakcinákban, mikor kisebb jelentőségű dologban is eljátszották a bizalmat. Meg ott van az, hogy nem ismertek a hosszútávú mellékhatások, és valljuk be, egy 20-40 éves átlag emberre annyira nem hű de veszélyes a vírus. Az időseknél viszont érthetően kevesebb az oltás mellékhatásának jelentősége, valamint őket nem igazán érintik a hosszútávú következmények sem.
#3/4
Hatalmas különbséget nem látok. A sima oltás ellenesek sokkal radikálisabbak és sokkal abszurdabb konteókat gyártanak, ez tény de most a Covid oltás ellenesek is ugyanezt csinálják: nem értenek a vakcinákhoz mégis osztják az észt róla, szakvéleményeknek pedig semmi teret nem engednek. Pont ez a viselkedésforma volt az,
amin eddig ugyanezek az emberek teli szájjal röhögtek. Én sem fogom beadatni magamnak az elsők között, de ezt a döntésemet nem próbálom megvédeni és nem akarok a szakembereknél okosabb lenni és nem gyártok idiótábbnál idiótáb teóriákat 0 alaptudással.
Kérdező, ezek az újdonsült vakcinák alig vannak tesztelve. Azt se tudjuk, hogy mi ez. Tavasszal egy amerikai közéleti magazinnak egy szakértő úgy mutatta be a készülő vakcinát, hogy van rajta egy kis chip szerűség, de nyugodjon le mindenki a pcsába, ez csak a dózis nemtom mije miatt kell rá. És akkor ezek után bízzon meg az ember a vakcináikban? Hát adassa be magának, aki akarja, de én köszönöm szépen.
Itt a vidi, ha valakit érdekel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!