Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szaporodtak meg ennyira...

Miért szaporodtak meg ennyira az oltásellenesek? Kb. egy éve még teli szájjal röhögtek ugyanezek az emberek az oltáselleneseken, most meg ők lettek azok.

Figyelt kérdés

2020. dec. 19. 10:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
95%
Felsőfokon**
2020. dec. 20. 19:52
 22/32 anonim ***** válasza:
13%
No, de akkor meg miért is kell fosni tőle? Nem értem az összefüggést.
2020. dec. 20. 20:01
 23/32 anonim ***** válasza:
71%

Te hallottál már olyan vakcináról, amihez chipet is használtak? Én sem.

2020. dec. 20. 20:04
 24/32 anonim ***** válasza:
13%

Facepalm...

Világosan elmondja neked a csávó, hogy mire kell a chip, ami nem az oltóanyagban van benne, tehát bele sem kerül a szervezetedbe... (ha tudnál angolul akkor megértetted volna, de már az első kommentedből is látszik, hogy egy mukkot sem értettél belőle)

Mit csinál erre az idióta? "Reeeee chip úristennn mindmeghalunk..."

Egyébként igen, hallottam már, bevett eljárás, hogy a tárolóedényre rátesznek valamilyen azonosítót, amit be tudnak olvasni az oltás előtt.

2020. dec. 20. 20:23
 25/32 anonim ***** válasza:
81%

Engedd el, nem érted.

2020. dec. 20. 20:54
 26/32 anonim ***** válasza:
16%
25: Elengedem, mert síkhülyéknek tök felesleges bármilyen észérvet mondani
2020. dec. 20. 20:59
 27/32 anonim ***** válasza:
81%

Nem értetted, amit először írtam, és még mindig nem érted. Nem érted, hogy miért furcsa a chip az oltáson, és azt hiszed, hogy a "mindmeghalunk"-ról szól az egész. A személyes sértegetéseid pedig tökéletes bizonyítvány rólad. További szép estét.

2020. dec. 20. 21:04
 28/32 anonim ***** válasza:
3%
El sem magyaráztad, hogy mégis a baj a chippel, a semmit tudod elég nehéz megérteni.
2020. dec. 20. 21:20
 29/32 anonim ***** válasza:
72%

Az FDA és az EU-s egészségügyi hivatalok nem viccből engedélyezték főleg hogy ezek a hivatalok a saját hírnevükkel is játszanak. Az FDA annyira elfogadott, hogy ennek a hivatalnak az engedélye nélkül kb semelyik értelmes ország nem áll szóba a gyártóval.

Én befogom adatni, mert bízom ebben a két hivatalban.

(A Bexsero volt olyan - igaz, nem volt gyorsított eljárás -, hogy a megjelenés után több millió brit állampolgárt oltottak be. Minden gond nélkül.)

2020. dec. 30. 18:25
 30/32 anonim ***** válasza:
19%

28! Én csak most olvastam el hisztijét, akkor most a az "angolul felsőfokon beszélek" arc lényegében véve azon pörög, hogy van egy chip -vagyis lehet tenni, mert maga a fickó mondja el, hogy ez opcionális- ami a terjesztés megkönnyítését szolgálja.

na most ha olvasod ezt kedves angolul felsőfokon beszélek, akkor van egy olyan, hogy technológiai fejlődés, te már hallottál olyan vonatjegyről, amin QR-kód van? Én se, aztán pár éve elkezdte használni a MÁV is. Ennyit a hisztidről, pont most hallottál, hogy van ilyen chip. További szép estét.

2020. dec. 30. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!