Miért szaporodtak meg ennyira az oltásellenesek? Kb. egy éve még teli szájjal röhögtek ugyanezek az emberek az oltáselleneseken, most meg ők lettek azok.
Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 10:49
11/32 anonim válasza:
A Várda Keserű. Na az a vakcina.
12/32 anonim válasza:
A virust elterjesztették hogy aztán lehessen kaszálni az oltásokkal.Nézd meg mekkora hasznot hoznak az oltások.
13/32 anonim válasza:
Mert kompletten unják a témakört.
14/32 anonim válasza:
Én értek hozzá, mivel a szakmába dolgozom, ezért nem is oltatom be magam. És nem azért, mert a hatásától félnék. Ez nem a diperte. Influnenza ellen sem szoktam, nem is szoktam elkapni, covidos is voltam már, és abszolút mindegy, hogy kapnék-e oltást vagy sem. Szimplán nincs értelme, mikor olyan gyorsan mutálódók, es pár hónap múlva semmit sem ér
15/32 anonim válasza:
Most ez a menő dolog, mikor meg majd mindenki adatja az oltást és senkinek nem nő két feje, meg nem lesz harmadik lába tőle, akkor majd elhallgatnak, most az egész "érvelésük" ennyi: Lehet, hogy veszélyes, és ennyi, na most ha tömegek kapják meg, és látják, hogy nem az, akkor véget is ér a hisztijük.
16/32 anonim válasza:
Én se venném egy kalap alá azt, aki csak a covid-oltást nem adatná be, mert 1. sok mellékhatás még nem ismert, 2. minek, ha félévig hatásos csak. Azzal szemben, aki pl. a BCG-t sem adatná be, ami néhány elmékeztetővel együtt egy életre szól és már vagy 60 éve oltjuk és ismert a hatékonysága, egy bejáratott dolog. Ez utóbbi valóban oltásellenes, az első nem.
17/32 anonim válasza:
Csak a saját nevemben nyilatkozhatom: a régóta bevált, évtizedek óta használt oltásokkal egyetértek; a pár hónap alatt kifejlesztett, megfelelő tesztidőszak nélkül engedélyezett vakcinákkal viszont nem. Nem véletlenül van szigorúan szabályozva a gyógyszerek engedélyeztetése, ilyen gyorsan még egy egyszerű fájdalomcsillapítót sem lehet törvényesen piacra dobni. Amúgy teszek rá magasról; ha nem lesz kötelező, nem fogom beadatni, ahogy az influenza ellenit sem szoktam, mert semmi szükségem ilyesmikre.
18/32 anonim válasza:
Ne keverjük a durva echte oltáselkeneseket, a covid vakcinákat elutasitókkal.
Míg az első csoport olyan oltásokat utasait el amik évtizedek óta bevált ak, az utóbbiak csak nem bíznak egy összekontárkodott sz@rban amit ráadásul mesterségesen felfújt médiakampány övez.
Aki kicsit is gondolkodik az most EZZEL a vakcinával szemben szkeptikus.
19/32 anonim válasza:
9-es: az látszik, hogy te nem tudsz angolul :DDD nem az oltóanyagba teszik a chipet, hanem tárolóra xD
20/32 anonim válasza:
Felsőkön beszélek angolul, viszont a magyar szövegértési készségedet ajánlom fejleszteni, mert egy szóval sem mondtam, hogy az oltóanyagban van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!