Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szaporodtak meg ennyira...

Miért szaporodtak meg ennyira az oltásellenesek? Kb. egy éve még teli szájjal röhögtek ugyanezek az emberek az oltáselleneseken, most meg ők lettek azok.

Figyelt kérdés

2020. dec. 19. 10:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
73%
A Várda Keserű. Na az a vakcina.
2020. dec. 19. 11:28
 12/32 anonim ***** válasza:
77%
A virust elterjesztették hogy aztán lehessen kaszálni az oltásokkal.Nézd meg mekkora hasznot hoznak az oltások.
2020. dec. 19. 12:24
 13/32 anonim ***** válasza:
92%
Mert kompletten unják a témakört.
2020. dec. 19. 12:42
 14/32 anonim ***** válasza:
91%
Én értek hozzá, mivel a szakmába dolgozom, ezért nem is oltatom be magam. És nem azért, mert a hatásától félnék. Ez nem a diperte. Influnenza ellen sem szoktam, nem is szoktam elkapni, covidos is voltam már, és abszolút mindegy, hogy kapnék-e oltást vagy sem. Szimplán nincs értelme, mikor olyan gyorsan mutálódók, es pár hónap múlva semmit sem ér
2020. dec. 19. 13:21
 15/32 anonim ***** válasza:
37%
Most ez a menő dolog, mikor meg majd mindenki adatja az oltást és senkinek nem nő két feje, meg nem lesz harmadik lába tőle, akkor majd elhallgatnak, most az egész "érvelésük" ennyi: Lehet, hogy veszélyes, és ennyi, na most ha tömegek kapják meg, és látják, hogy nem az, akkor véget is ér a hisztijük.
2020. dec. 19. 14:07
 16/32 anonim ***** válasza:
80%
Én se venném egy kalap alá azt, aki csak a covid-oltást nem adatná be, mert 1. sok mellékhatás még nem ismert, 2. minek, ha félévig hatásos csak. Azzal szemben, aki pl. a BCG-t sem adatná be, ami néhány elmékeztetővel együtt egy életre szól és már vagy 60 éve oltjuk és ismert a hatékonysága, egy bejáratott dolog. Ez utóbbi valóban oltásellenes, az első nem.
2020. dec. 19. 14:25
 17/32 anonim ***** válasza:
92%
Csak a saját nevemben nyilatkozhatom: a régóta bevált, évtizedek óta használt oltásokkal egyetértek; a pár hónap alatt kifejlesztett, megfelelő tesztidőszak nélkül engedélyezett vakcinákkal viszont nem. Nem véletlenül van szigorúan szabályozva a gyógyszerek engedélyeztetése, ilyen gyorsan még egy egyszerű fájdalomcsillapítót sem lehet törvényesen piacra dobni. Amúgy teszek rá magasról; ha nem lesz kötelező, nem fogom beadatni, ahogy az influenza ellenit sem szoktam, mert semmi szükségem ilyesmikre.
2020. dec. 19. 18:41
 18/32 anonim ***** válasza:
87%

Ne keverjük a durva echte oltáselkeneseket, a covid vakcinákat elutasitókkal.

Míg az első csoport olyan oltásokat utasait el amik évtizedek óta bevált ak, az utóbbiak csak nem bíznak egy összekontárkodott sz@rban amit ráadásul mesterségesen felfújt médiakampány övez.

Aki kicsit is gondolkodik az most EZZEL a vakcinával szemben szkeptikus.

2020. dec. 20. 18:44
 19/32 anonim ***** válasza:
65%
9-es: az látszik, hogy te nem tudsz angolul :DDD nem az oltóanyagba teszik a chipet, hanem tárolóra xD
2020. dec. 20. 19:38
 20/32 anonim ***** válasza:
95%

Felsőkön beszélek angolul, viszont a magyar szövegértési készségedet ajánlom fejleszteni, mert egy szóval sem mondtam, hogy az oltóanyagban van. :D

2020. dec. 20. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!