Az oltásellenesek milyen oldallal, párttal szimpatizálnak?
Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 14:50
1/11 anonim válasza:
Majd hamarosan bemondja a TV...Természetesen rasszista, fasiszta és neonácikok párttal...
2/11 anonim válasza:
ehhez a kérdésehez nem nagyon lesz hozzászólás...
3/11 A kérdező kommentje:
Az is jó, ha oltásellenes ismerősötökről tudjátok, kire szavaz.
2020. máj. 17. 15:13
4/11 anonim válasza:
és az mi fenére lenne jó? Te egyébként hány éves vagy kedves kérdező...
5/11 anonim válasza:
Magyarországi példákról manapság nem tudok, nálunk -elvégre a miénk Európa legátoltottabb országa- szerencsére olyan marginális kis csoport, hogy nem lehet rájuk felméréseket csinálni. Egy tagot ismertem, aki ilyesmiben hitt, az jobbikos volt, de az még jóval a néppárti fordulat előtt.
Amcsiknál jellemzően ultrakonzervatív, libertariánus -"az én gyerekem az enyém én döntöm el mi a jó neki, az államnak kuss van mindenhez" mentalitásúak az ilyenek, ott ők értelemszerűen a republikánusokhoz húznak inkább, akik kisebb állami beavatkozást szorgalmaznak. Vagy egyenesen elutasítják a mainstream politikát.
7/11 anonim válasza:
Én oltás ellenes KDNP szimpatizáns vagyok.
8/11 tgt válasza:
Én Kdnp ellenes oltás szimpatizáns vagyok.
10/11 anonim válasza:
orbán oltáspárti, tehát nyilván DK-sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!