Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szaporodtak meg ennyira...

Miért szaporodtak meg ennyira az oltásellenesek? Kb. egy éve még teli szájjal röhögtek ugyanezek az emberek az oltáselleneseken, most meg ők lettek azok.

Figyelt kérdés

2020. dec. 19. 10:49
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
71%

Én be fogom adatni. Valóban jóval tovább szokott tartani egy oltás fejlesztése, de most minden pénzt ebbe öltek, az egész világon, minden erőforrást erre csoportosítottak át. Ráadásul nem a nulláról indultak, a 2003-mas SARS-ra kifeljesztett oltás volt az alap. Bevállalták azt is, hogy az egyes fejlesztési folyamatokat párhuzamosan folytatták, a gyártósorokat is előre kiépítették, vállalva a kockázatot, hogy esetleg mégse lesz a fejlesztésből semmi. Az engedélyeztetési eljárást is folyamatosan elkezdték, nem megvárva az egyes fázisok végét. Amint az egyikkel végeztek, már adták is be. Máskor a teljes folyamat végén szokták ezt is elkezdeni. Magának az oltásnak az összetevői pedig nyilvánosak, utána lehet nézni. Nincs benne olyan, ami akár 4-5 év múlva problémát okozhat, maga az oltás az immunválasz kiváltására lett gyártva, nem az oltás anyagában van a vírus ellenszere. Egyébként, aki ezzel kapcsolatban nem ért egyet, annak azt is érdemes végiggondolni, miben van nagyobb kockázat. Magának a koronavírusnak a hosszú távú hatásairól nem tudunk semmit. Akkor már inkább egy irányított, rengeteg tudós által fejlesztett oltás (ami olyan technológián alapul, amivel egy csomó más oltást is gyártanak), mint egy vírus, aminek sokkal súlyosabb következményei is lehetnek szerencsétlen esetben, mint 1-2 napnyi láz vagy bőrpirosodás.

Ezt javaslom elolvasni:

[link]

2020. dec. 30. 22:45
 32/32 anonim ***** válasza:
78%
Én is beadatom, bár korom és egészségi állapotom alapján nem tartozom a veszélyeztetettek közé. Hogy akkor mégis miért? 1. Ha a tudósok (és az eddigi tapasztalatok) szerint a vakcina biztonságos, akkor én ezt 0 szakértelemmel, üldözési mániás internetes cikkekre hallgatva nem fogom megcáfolni. 2. Normális életet szeretnék élni, és addig erre nincs esély, amíg a járvány tart. Ennyivel én is hozzájárulhatok a SAJÁT érdekemhez.
2021. jan. 1. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!