Félek a Balatonban.Hogyan győzzem le a félelmemet?
Figyelt kérdés
Úszni jól tudok,mivel versenyúszó voltam még általános suliban 5 éven át.Ezzel nincs is baj.
Félek a tavaknak,folyókban ugyanis nem látni milyen mély a víz és mi van alattam.Félek ,hogy valami megtámad a vízben.Félek a nagyobb halaktól,hogy megsebesít és lehúz a mélybe.
Szombaton megyünk nyaralni és ez a félelmem már évek óta fenn áll.
Este a halak miatt nem is merek fürdeni.😓
2021. júl. 14. 12:36
12/19 anonim válasza:
Part * csak kinyögöm egyszer :D
13/19 anonim válasza:
Szerintem beszélj egy pszichológussal.
Aki tud úszni, annál marhára nem természetes ez a fóbia!
14/19 anonim válasza:
Csak annyira menj be, hogy leérjen a lábad. Nem kell reggeltől estig a vízben lenni, mehettek kirándulni is, bicajozni, bringózni, meg egy-két partszakaszon van olyan fizetős strand, ahol a Balatonba is be lehet menni, meg medence is van. Azt hiszem Siófokon és Balatonszemes is van ilyen. Ott kihasznál ható a medencét.
16/19 anonim válasza:
1. Csak emiatt horgászvizsga, horgászengedély, kiadások, macera, stb.? Ezt nem gondolod komolyan.
17/19 A kérdező kommentje:
Keresztapám sport horgász és már beszéltem erről vele.Jót nevetett.
Eltudnék menni vele horgászni.
2021. júl. 14. 20:07
18/19 anonim válasza:
6# Én is Ráckevén lakom és alá tudom támasztani, itt tényleg nagyok koszos a víz, egy ismerősöm el is kapott valami fertőzést csak az a baj hogy nagyon sokan fürdenek benne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!