Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Félek a Balatonban.Hogyan...

Félek a Balatonban.Hogyan győzzem le a félelmemet?

Figyelt kérdés

Úszni jól tudok,mivel versenyúszó voltam még általános suliban 5 éven át.Ezzel nincs is baj.

Félek a tavaknak,folyókban ugyanis nem látni milyen mély a víz és mi van alattam.Félek ,hogy valami megtámad a vízben.Félek a nagyobb halaktól,hogy megsebesít és lehúz a mélybe.

Szombaton megyünk nyaralni és ez a félelmem már évek óta fenn áll.

Este a halak miatt nem is merek fürdeni.😓

2021. júl. 14. 12:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Kezdj el horgászni, ismerkedj meg jobban a halakkal. Még a tengerben is elég kevés az esélye, hogy egy hal - cápa elragadjon, balatonba meg 0%. Tudom, hogy nem olyan egyszerű, mert hiába a józan realitású gondolat, ha gyakorlatban nem megy. :)
2021. júl. 14. 12:38
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
A Balaton sekély, ott nincs ilyen gond :)
2021. júl. 14. 12:41
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Maradj a part közelében, ott nem mély a víz, először menj be valami ismerősöddel és ne egyedül, meg gondolj arra, hogy sok kisgyerek is bemegy. :) hajrá! :)
 4/19 anonim ***** válasza:
48%
Hát ilyen esetben nincs mitől félned,ha tudsz úszni és nem görcsöl be véletlen a lábad nem lesz semmi baj,a legtöbb hal nagyon félénk...és nem emberevő ebben az országban.
 5/19 anonim ***** válasza:
87%

#4 Nekem csúnyán begörcsölt múltkor a lábam a Balatonban, de olyan sekély a víz hogy nem volt gond.

De ne ijesztgesd már szerencsétlent, elég neki ez a félelme, nem kell másik.

Ha begörcsöl a láb mély vízben, akkor sincs baj - nyugodtnak kell maradni, nagy levegőt venni és lebegni.

2021. júl. 14. 12:45
 6/19 anonim ***** válasza:
62%

Én mástól félnék inkább... az a szemét, vegyszer, fekália ami manapság a vizekben van, nagyon durva méreteket öltött... Én nem biztos hogy megmártóznék benne.

Duna Ráckevénél - igaz, ez folyó - ismerős vagy 15 férges, fekélyes pontyot szedett ki a vízből és engedett vissza fertőtlenítés után...

2021. júl. 14. 12:46
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
Ha valóban tudsz úszni, akkor tökre semmit nem számít, hogy hány méter víz van alattad...
2021. júl. 14. 12:54
 8/19 anonim ***** válasza:
38%
Én a hínártól és az emberektől óvakodom, na meg az angolnáktól, siklóktól.
2021. júl. 14. 12:55
 9/19 A kérdező kommentje:
Tudok úszni igen,ha mély a víz nem tudom mi van alattam.Így értem
2021. júl. 14. 13:08
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne menj be túlságosan mélyre, maradj a parton. Ugyanez a félelmem nekem is. Kiskoromban mellettem úszott el egy vizisikló, azóta rettegek, pedig imádom a Balatont. 26n
2021. júl. 14. 13:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!