Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha látnál két verekedőt, te...

Ha látnál két verekedőt, te közbelépnél?

Figyelt kérdés
Mindegy, hogy ismered-e őket, vagy nem, vagy az is mindegy, hogy baráti társaságban emelkedett hangulatban esnek egymásnak, vagy pl. két autó összekoccan, és így "tisztázzák" a nézeteltérést. Ha közvetlenül melletted történik ilyen esemény, te közbelépsz?
2021. júl. 13. 19:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem jobb ilyenkor nem közbeavatkozni. Nem tudhatjuk, mi volt az előzmény. Sőt, lenne aki rossz néven is venné a közbeavatkozást.
2021. júl. 13. 19:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Rendort hivnek, ha komoly, ugy, hogy ne lassanak. Eppenseggel vekony no vagyok, de ugy gondolom, a testi sertes nincsen rendben, es nem kivanok csatlakozni sem.
2021. júl. 13. 19:25
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy lépnék közbe! 42 kilós nőként nem sok esélyem lenne ellenük. :D
2021. júl. 13. 19:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem én. Az kéne még hogy én kapjam a legnagyobbat...

Szépen továbbhaladnék, aztán szólnék a rendőrségnek

2021. júl. 13. 19:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs semmi közöm hozzá akkor mi a f..nak? Más esetben igen.
2021. júl. 13. 19:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szedtem már szét 2 45 kilós gyereket. Szinte vicces volt ahogy csépeték egymást.

Jómagam 124 kg vagyok, és nem háj.

Majdnem S..túl jöttem ki belőle. Na nem azért mert engem akartak megruházni, hanem mert ellenem tettek feljelentést.

Mázlim volt, hogy a kocsiban ment a kamera.

Na akkor fogadtam meg, hogy csak akkor lépek közbe ha nem egál a súlycsoport.

2021. júl. 13. 20:08
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Nem, félek az ilyesmitől. Engem tennének el.
2021. júl. 13. 20:34
 8/13 anonim válasza:
39%
Nem. Sőt még elővenném a telefonomat, és le is videóznám az egészet. (ha a röhögőgörcs közepette ez eszembe jutna)
2021. júl. 13. 20:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az esetek többségében semmiképpen. Nem fogom kórházba juttatni magam azért, mert két kiskakasban túlteng a tesztoszteron.

Maximum akkor csinálnék bármit, ha az erőviszonyok nagyon nincsenek egy szinten, pl egy felnőtt ver egy gyereket, egy férfi egy nőt, vagy egy egészséges ember egy testi/szellemi fogyatékkal élőt.

2021. júl. 13. 20:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha én lennék az egyik verekedő, és se örülnék annak ha szétválasztanának minket.

Még általánosban belerúgott az egyik fiú a seggembe, és meg megakartam verni, de a többiek nem hagyták. Tudjátok milyen szar volt?

2021. júl. 13. 21:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!