Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy vannak olyan emberek,...

Hogy vannak olyan emberek, akik "bénák", összevissza csetlenek az életben, nem értik a dolgokat, összefüggéseket, rossz döntéseket hoznak, és mégis életben maradnak?

Figyelt kérdés
Mint például valamelyik filmben üldözik a főszereplőt, és gyorsan választania kell, hogy a banánt vagy a fegyvert vegye el, és a banánt veszi el. És hogy mégis ezek életben maradnak? Vagyis hogy vannak közülük, akik a folyamatos rossz döntéseik, dolgokhoz nemértésük ellenére is életben maradnak?

ma 01:56
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Nem volt szükségük megtanulni semmit mert magátol jön. Pl örököl egy lakást a párjától, kap egy kocsit, jó párt fogott ki, a szülei támogatják stb.
ma 05:30
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

Vessző a lakás után lett volna, nem a párjától után

Pl örököl egy lakást, kap egy kocsit a párjátol stb

ma 05:31
 3/7 Sanyi2025 ***** válasza:
69%
Kevés az olyan szitu a modern társadalomban, ami élet-halál kérdése.
ma 06:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha belegondolsz nyugodt körülmények közt, akkor rájössz, hogy a mindennapokban vannak ezen emberek. Mennyi szerencsés esetet hallasz, hogy megmenekült ettől-attól-amattól, nem dutyizták le, túlélt ezt-azt-amazt, valamint a sok károgást, hogy X-Y-Z ügyintézés milyen nehezen rendeződött el, mert "mindig csakis" az ügyintéző-, a másik fél a hibás, de én?

Én nem, mert én szent vagyok.

Tehát ebből áll az élet.

ma 07:10
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Azért, mert ez nem az állatvilág, ahol az erősebb és életrevalóbb marad életben.
ma 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindig áll mögöttük vagy mellettük valaki. Egy szülő, pár, unokatestvér, testvér stb. Akik teljesen egyedül vannak, segítség nélkül, azok általában rá vannak arra kényszerülve, hogy kihozzanak magukból valamit. Egy nagyon vékony réteg meg ugye lesz a drogos, hajléktalan, csavargó, akinél háttér sem volt és önállóan sem tud csinálni semmit.
ma 12:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. Írtatok jókat. Talán csak a 3-assal nem értek egyet, én nem ezt tapasztalom. És de, sok esetben élet-halál kérdés. Vagy ha neked nem, akkor neked helyetted megoldják a dolgokat, pl a szülőd.
ma 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!