Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Állandóan kötekedik és provoká...

Állandóan kötekedik és provokál egy gyerek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy gyerek a faluba, aki állandóan kötekedik és provokál engem. Már nagyon elegem van belőle, akartam szólni a helyi rendőrségnek, de gondolom úgyse tennének semmit, szóval máshogy szeretném ezt megoldani. Fogalmam sincs mit tegyek, és szeretnék segítséget kérni. 18F
ma 06:04
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Asszertiv kommunikacio. Legyél unalmas halk hangu vele

[link]

ma 06:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, de azzal sokra nem megyek, egy tanulatlan kő bunkó ellen
ma 06:47
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Pedig az 1-esnek valamelyest igaza van. Azért provokál és kötekedik, mert reakciót vált ki belőled. Ha nem reagálsz rá, akkor nem éri el a célját ez a kcsög. Neki az a jó, ha neked rossz. Ha te nem mutatod ki, hogy neked rossz, veszített. És úgy már nem lesz érdekes számára a bsztatásod.
ma 07:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Először is szeretném leszögezni, hogy én nem szoktam reagálni a provokálására. Sőt inkább csendben tűröm, és lehet ez az ami baj. Mint ahogy már mondtam, a rendőrséghez nem nagyon szeretnék fordulni, mert amíg nagyobb baj nincs úgy se tesznek semmit. Ahogy tudom kerülöm a gyereket, de ahogy a házunk mellett megy el állandóan be kiabál részegen, persze nem mondja ki a nevemet, de nyilván rám kiabál. Ezért vagyok tanácstalan
ma 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld el és kész. Ritka nagy nyomorék lehet, ha abban éli ki magát, hogy az utcán kötekedni emberekkel. Le kell szarni az ilyet.
ma 08:57
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Verd pofán
ma 09:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"nem szoktam reagálni a provokálására. Sőt inkább csendben tűröm"

Ha lesütött szemmel tűröd, az is reakció: behódoló válasz. Ilyenkor mindig az az első gondolat, hogy akkor jó agresszívan oda kell állni, és toporzékolva elküldeni a k.rva anyjába. Sajnos ez is pozitív válasz. Bármilyen módon belemégy a játékba, már ő irányít.

A videó, amit az egyes küldött, rettentő tanulságos. Úgy tűnik, mintha a faszi behódolna, de ha jobban megnézed, azzal hogy nem reagál semmilyen provokációra, teljesen összezavarja a lányt és átveszi az irányítást.

"sokra nem megyek, egy tanulatlan kő bunkó ellen"

Valójában ez nem számít. Nem a tanult énjére hatsz, hanem egyszerűen nem engeded a saját játékát játszani. Ha sem megfélemlíteni, sem feldühíteni nem tud, akkor csak az idejét pazarolja - meg persze magát égeti.

Csak ezt mondani könnyű, csinálni meg b.szott nehéz.

ma 09:32
 8/8 anonim ***** válasza:
25%
Hany éves a gyerek?
ma 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!