Akik panaszkodnak hogy milyen hőség van, miért nincsenek a Balaton mellett hűsölni, vagy strandon, vagy valahol sörözgetni, vagy csak szereltetnek be légkondit?
Figyelt kérdés
Nyár van, a buliévszak. Ne legyen szabadtéri buli ebben a melegben?2021. júl. 8. 21:57
21/23 anonim válasza:
A Balatonon is meleg van, a légkondis lakásban unalmas, az állandó sörözés egészségtelen. Én Svájcba jöttem el, a hegyekbe. Itt patak is van, sör is, pihenni is lehet, túrázni is.
22/23 anonim válasza:
1. Világéletemben rühelltem a strandokat, haszontalan időtöltésnek találom a napozást és a meleg, mocskos pocsolyákban végzett pancsikolást, valamint víz- és tömegiszonyom van.
2. Mi az isten f'száért akarnék bármiféle kültéri tevékenységet végezni negyven fokban?!
3. Nem tudok előrántani a bőröm alól 200 ezer forintot.
4. Semmi közöd hozzá, hogy ki mit csinál.
23/23 anonim válasza:
Nem telik rá, olyan árak vannak:) ennyire dobozban élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!