Akik panaszkodnak hogy milyen hőség van, miért nincsenek a Balaton mellett hűsölni, vagy strandon, vagy valahol sörözgetni, vagy csak szereltetnek be légkondit?
Próbaidőn vagyok. Szerintem akkor is kirúgnának, ha már 5 éve elégedettek lennének velem. Mégis hogy néz ki az, hogy elkéretőzök nyáron 2-3 hónapra csak mert meleg van? Vagy ezt hogy gondoltad? 😃
Amúgy persze, én is szívesen lennék végig a balcsin. Van is nyaralónk, minden hétvégén megyek hűsölni. De munkanapokon ez nem megoldható. Nem a híd alatt szeretnék lenni télen.
Mindig előző hónapban kell eldönteni, mikor akarok szabadságot kivenni. Ha most vehetnék ki, akkor kivettem volna ezt a hetet.
Augusztusra kiveszek több napot is, de mi van, ha pont akkor lesz esős idő...
Én pl. sokat panaszkodom a hőség miatt, mert 30°C felett szinte szó szerint minden bajom van már. Akkor nekem most le kellene cuccolnom ~3 hónapra a Balatonhoz? :D
Nekem tetszik, de az én kötelezettségeimet ki fogja megoldani? Vagy épp, honnan lesz rá annyi pénzem (főleg a mostani árakkal)?
Ha van sok - sok fölösleges pénzed nyugodtan küldhetsz ezeknek az embereknek és nekünk is,aztán a kívánságod valóra fog válni.
Lesznek nyaralások és lékkondik is.
Azért mert nincs pénzem te bigész.
Attól hogy megdöglök a melegben, még nem utálom a bulizókat, nyomják csak, én is nyomnám ha olyan típusú ember lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!