Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik panaszkodnak hogy milyen...

Akik panaszkodnak hogy milyen hőség van, miért nincsenek a Balaton mellett hűsölni, vagy strandon, vagy valahol sörözgetni, vagy csak szereltetnek be légkondit?

Figyelt kérdés
Nyár van, a buliévszak. Ne legyen szabadtéri buli ebben a melegben?
2021. júl. 8. 21:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
A kérdező vagy troll vagy tényleg ennyire buta :D
2021. júl. 8. 23:02
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora luzer vagy, nem is Izland vagy valami normalis homerseklet?
2021. júl. 8. 23:03
 13/23 anonim ***** válasza:
92%

Próbaidőn vagyok. Szerintem akkor is kirúgnának, ha már 5 éve elégedettek lennének velem. Mégis hogy néz ki az, hogy elkéretőzök nyáron 2-3 hónapra csak mert meleg van? Vagy ezt hogy gondoltad? 😃

Amúgy persze, én is szívesen lennék végig a balcsin. Van is nyaralónk, minden hétvégén megyek hűsölni. De munkanapokon ez nem megoldható. Nem a híd alatt szeretnék lenni télen.

2021. júl. 8. 23:15
 14/23 anonim ***** válasza:
93%

Mindig előző hónapban kell eldönteni, mikor akarok szabadságot kivenni. Ha most vehetnék ki, akkor kivettem volna ezt a hetet.

Augusztusra kiveszek több napot is, de mi van, ha pont akkor lesz esős idő...

2021. júl. 8. 23:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. sokat panaszkodom a hőség miatt, mert 30°C felett szinte szó szerint minden bajom van már. Akkor nekem most le kellene cuccolnom ~3 hónapra a Balatonhoz? :D

Nekem tetszik, de az én kötelezettségeimet ki fogja megoldani? Vagy épp, honnan lesz rá annyi pénzem (főleg a mostani árakkal)?

2021. júl. 8. 23:36
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Az a baj, annyira szeretem a vizet, hogy hosszú ideig lent vagyok a víz alatt és elvagyok, fel se tűnik, mennyi idő. Párszor már "kimentettek" a medencéből, és elég ciki az a nagy hűhó, amikor kiderül, hogy felesleges volt. Így inkább nem megyek strandra, mert tudom, úgyse tudom megállni és víz alá megyek, a végén meg az úszómester próbál kihalászni.
2021. júl. 9. 00:05
 17/23 anonim ***** válasza:
95%

Ha van sok - sok fölösleges pénzed nyugodtan küldhetsz ezeknek az embereknek és nekünk is,aztán a kívánságod valóra fog válni.

Lesznek nyaralások és lékkondik is.

2021. júl. 9. 00:41
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szokásos troll hülyegyerek visszatért...
2021. júl. 9. 08:01
 19/23 moozygoo ***** válasza:
100%

Azért mert nincs pénzem te bigész.

Attól hogy megdöglök a melegben, még nem utálom a bulizókat, nyomják csak, én is nyomnám ha olyan típusú ember lennék.

2021. júl. 9. 11:36
 20/23 anonim ***** válasza:
83%
Menjé' már...
2021. júl. 9. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!