Miért szidják a gyakorisok azokat, akik a szüleiktől anyagi támogatást kaptak, akár ingatlant?
Figyelt kérdés
Nyilván kézenfekvő válasz az irigység, de én őszintén nem értem, miért lenne kevesebb az, aki egyszerűen szerencsés volt és a szülei tudták támogatni. De az is feltűnt, hogy ha valaki egyetemre jár és a szülei tartják el, akkor az semmirekellő ingyenélő, holott ha valaki komoly szakot végez, nehéz mellette dolgozni, ha meg valami büfészak, azzal meg nem lehet keresni sokat. Nem mellesleg itt gykn minden második szakra azt mondják, hogy büfészak.
Szóval én komolyan nem értem, hogy egy anoním oldalon miért kell lehordani valakit ezért.
2021. júl. 7. 21:47
51/53 anonim válasza:
53/53 anonim válasza:
Majd ha fagyik, nem tudsz egy mondatot értelmezni es erre építed az egész fröcsögésed. És az a durva, hogy 1 nap utan sem esik le, hogy mennyi gáz, amit itt leművelsz a tudatlanságoddal. És még te mondod masra, hogy proli :D röhej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!